Akinek volt abortusza, válaszolna?
Pár napja estem át rajta,muszáj volt az anyagi körülmények,és a fiatalságom miatt.Most viszont úgyérzem magam,mint aki ölni tudna azért hogy visszakapja azt a gyereket,vagy gyorsan egy másikkal teherbe eshessek...egésznap sírok,de ettől lázas leszek,és fáj a hasam,ami alapból is fáj a műtét miatt..
A kérdéseim azok lennének,hogy ti hogyan vészeltétek át ezt az időszakot?És az,hogy ennyit sírok,és belázasodok,okozhat gyulladást? és ha van kedvetek ill. lelki erőtök,leírhatnátok hogy miért vetettétek el..A kórházban erről senkivel sem tudtam beszélni..Egyik csaj le se szarta,sokadik volt neki, a másik kettő meg már idősebb volt,volt már gyerekük,és ők is vihogva csinálták végig...
Privát emailnek is örülök,ha itt mások előtt nem szeretnéd elmondani!
köszönöm!!:(:)
ui: abortusz ellenzők hagyjanak most a *megérdemled a fájdalmat,és hogy ne legyen gyereked* típusú kommentekkel,elég bajom van enélkül is..
köszönöm.
nyugodtan sírjál - attól nem lesz gyulladásod, lázad, semmi ilyesmid.
sajnálom, hogy ezt át kellett élned, akármi miatt is történt.
szerintem az a normális, ahogy te érzel. meg kell gyászolnod.
Szia!
Ne keseredj el.
Nekem is volt, 16 voltam, fiatalok voltunk, nem gondoltuk, hogy velünk megeshet és hát megtörtént.
Nem is gondoltuk, hogy megtartjuk, nem tudtuk volna felnevelni, nem voltunk rá felkészülve.
Ma 29 éves vagyok, ugyanahhoz a fiúhoz mentem hozzá :)
Szeretnénk babát, most jutottunk el oda, hogy már nagyon hiányzik.
A sors iróniája, hogy már több mint 1 éve próbálkozunk, de nem jön össze.
Nem vagyok elkeseredve, ma is úgy gondolom, hogy jó döntést hoztunk. Ha újra kellene, ma sem csinálnék semmit sem másképp.
Az élet néha nehéz döntések elé kényszerít, év vállalom a felelősséget, mást nem is tehetnék, nem kesergek a múlton, előre nézek.
Szóval, ne szomorkodj, ahogy szokták mondani, az idő majd mindent megold, és tényleg :)
T
Bár nekem nem volt abortuszom de megértelek.
Én 1 éve estem teherbe,nagyon nehéz körülmények közé jött a baba nemrég,de soha nem bánnám meg,bele sem merek gondolni mi lett volna ha nem születik meg,szóval megértem mit érzel most!
Fel a fejjel,közhely de az idő megoldja(többé-kevésbé)
Utolsó vagyok. Az e-mail cím amit írtam jó nagy hülyeség volt. Itt van helyesen:
www.babatervezok.otthona.net
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!