Akinek volt mostanság abortusza hogy zajlott?
Köszönöm, nem kérek kioktatást meg gyilkosozást, ez a része nem érdekel.
Van gyerekem, most rosszkor jött, ma derült ki, a körülmények most nem alkalmasak a vállalásához.
Naptármódszer szerint védekeztem- ezek szerint nem így kellett volna.
Ma vettem tesztet, pozitív lett, mentem orvoshoz, megkaptam a beutalókat. Barátnőm szerint, akinek volt már hatalmasan utánajárás, időpontok, meg a félelem, hogy kicsúszol....
5 hetes vagyok, hétfőn kezdem az intézkedést (időpontok mindenhova- labor, családsegítő) kell- e félnem, hogy kicsúszok az időből?
Köszönöm a normális válaszokat.
nagyon sajnálom és kivánok neked sok erőt.
az időből nem csúszhatsz ki, hisz állampolgári jogod abortuszt kérni, nekik meg kötelességük megcsinálni a 12.hétig, ha kérvényezed.
nekem nem volt abortuszom, nem tapasztalat.
nem hinném, hogy kicsúszol.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Borzasztó érzés, főleg hogy már vannak jelei, émelygés, hányinger, a hasam nem tudom behúzni.
2,5 éves a kislányom, vele is ugyanezek a tünetek voltak.
Köszönöm a kedves válaszokat.
20:03
Az örökbeadást még rosszabbnak tartom. Annyi árva, eldobott gyerek van, akik ne ezt érdemlik, nem kell még 1 szerintem. Na meg nem is lennék képes rá 9 hónap kihordás és szülés után.
Van már gyerekem, így tisztában vagyok, hogy mekkora a kötődés onnantól, hogy megmozdul, érzed, hogy tényleg ott van. Ezt szerintem azért szokták javasolni (mármint hogy szüld meg és add örökbe) mert tudják, hogy a legtöbb nő kihordás és szülés után úgyis képtelen lemondani a gyerekéről.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!