Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség mit lehet tenni...

Segítség mit lehet tenni törvényesen? 16/L

Figyelt kérdés
Már hónapok óta megcsaltam a barátomat mert nem törődőtt velem de ő nem tudott erről. Tegnap átjött hozzám és nagyon rosszkedvű, ideges volt aztán mondtam neki szexeljünk egyet. Megtörtént de nagyon nem kellett volna :'((( Ugyanis a végén láttam rajta hogy elélvez de bennem maradt és egyre biztosabb vagyok abban hogy belém került az egész. Menzesz után 10 nappal vagyok:'( Nagyon megijedtem sírtam de ő nem szólt hozzám és hazament. Őt azóta nem érem el otthon nem szólhatok mert kajára alig van pénz én pedig még tanulok :'(( Mit csináljak? Egész nap sírok suliba se mentem be itt vagyok otthon egyedül a mostani szöveget is bőgve írtam le. Hogy tudnám őt elerni vagy törvényesen mit lehet ilyenkor tenni?😭

2017. febr. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
82%
Kiscsillag...az hogy a szart is kioreswled belöle ezt felejtsd el!!! Max gyerektartast ha van bejelentett munka helye!!!! Azon kivul max ö fog szar ni a fejedre draga....ezt klnyveld el magadnak....nem tudsz csak ugy megfingatni egy pasit ahogy ze elkepzeled. Ugyhogy eredj kezdj el dolgozni hogy legyen mit ennetek majd...mert a pasidbol te egy fillert nem fogsz latni....remelem nem leszel terhes...bgy nem leszel olyan gusztustalan hogy akivel megcsaltad attol vemhes maradsz es rafogod a szerencstlen exedre hogy ö az apa....gusztustalan egy faj vagy.....
2017. febr. 16. 10:34
 62/69 anonim ***** válasza:
100%
figyelj, jó tanács a jövőre: ha nem jött össze a gyerek most, akkor még egyszer kérd meg, vagy kérd meg a másikat, akivel félreqrtál, hogy verjék már beléd még egyszer, hátha. Hátha anyádékat is meg tudod etetni a 20ezres gyerektartásból... Kedvem lenne az ilyen hülye kis sz.rokat agyoncsapni.... idióta.
2017. febr. 16. 17:03
 63/69 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként mit vártál, megcsaltad te észlény, annak használt, ami vagy.
2017. febr. 16. 19:41
 64/69 anonim ***** válasza:
100%

Annyira jokat irtok, szetrohogtem magam 😅 persze igazatok van!!

Mellette állnak a szülei! Ja! Valoszinu azt hiszik sok penzt fog tejelni a gyerek apja. Na persze! Egyébként volt egy hasonló kerdes par hete. Az kamu volt. Ez is az. Szerintem.

2017. febr. 17. 18:51
 65/69 anonim ***** válasza:
Kérdező.. Én elhiszem, hogy a szüleid támogatnak. De a komoly perekhez ügyvéd kell, ami nem kis pénz. Főleg, hogy a sz@rt is ki akarod... Tetejébe, évekig elhúzódhat egy ilyen idegileg kimerítő, és egy fáradt anya a gyereknek pokol. Ráadásul annyit nem tudsz leakasztani, hogy anyagilag megérje a pereskedés. Szóval azt tanácsolom, hogy majd elégedj meg a gyerektartással. Nyugodj le mert nagy kaland vár rád "csak" a picivel, ha terhes vagy.
2017. febr. 21. 10:34
 66/69 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell ennyi idősen szexelni.
2017. febr. 24. 11:58
 67/69 anonim ***** válasza:
Miújság? Lesz pulya?
2017. márc. 9. 19:03
 68/69 anonim ***** válasza:
Jaja az engem is érdekelne 😃
2017. márc. 9. 20:26
 69/69 anonim ***** válasza:
Na,tényleg! Terhes lettél,hülyegyerek?
2017. márc. 9. 20:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!