Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség mit lehet tenni...

Segítség mit lehet tenni törvényesen? 16/L

Figyelt kérdés
Már hónapok óta megcsaltam a barátomat mert nem törődőtt velem de ő nem tudott erről. Tegnap átjött hozzám és nagyon rosszkedvű, ideges volt aztán mondtam neki szexeljünk egyet. Megtörtént de nagyon nem kellett volna :'((( Ugyanis a végén láttam rajta hogy elélvez de bennem maradt és egyre biztosabb vagyok abban hogy belém került az egész. Menzesz után 10 nappal vagyok:'( Nagyon megijedtem sírtam de ő nem szólt hozzám és hazament. Őt azóta nem érem el otthon nem szólhatok mert kajára alig van pénz én pedig még tanulok :'(( Mit csináljak? Egész nap sírok suliba se mentem be itt vagyok otthon egyedül a mostani szöveget is bőgve írtam le. Hogy tudnám őt elerni vagy törvényesen mit lehet ilyenkor tenni?😭

2017. febr. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
75%

Semmit, varsz, ha megjon akkor orulsz. Ha nem akkor tesztet csinalsz. Elokeriteni csak ugy tudod ha elmesz hozza vagy telefonon.

Mindenesetre mindketten megeritek a penzeteket, iszonyu butasagokat csinaltatok, szavakat nem talalok ra...

2017. febr. 13. 10:43
 2/69 anonim ***** válasza:
96%
Tegnap történt...húzzál esemény utániért!
2017. febr. 13. 10:44
 3/69 anonim ***** válasza:
70%

HA ez igaz, akkor egyszerüen elmégy (a lehetö leghamarébb, de még feltétlen ma) a legközelebbi ügyeletre és feliratsz esemény utáni tablettát és beszeded. De fontos, hogy lehetöleg az elsö 24-36 órában elkezdd, mert késöbb kevésbé biztos a hatása.

Ha nem teszed, akkor gyakorlatilag biztos a terhesség, ami nem hiszem, hogy okos ötlet lenne.

Nem tudom, mit akarsz "törvényesen" tenni, az idöben visszamenni nem tudsz, nem tudod meg nem történtté tenni a dolgot. De eleve ha ilyen "módszerrel" akarsz védekezni, akkor - még ha tényleg odafigyelne is a barátod -, rövidesen terhes leszel, mert ez egyáltalán nem megbízható módszer.

Emellett egy ilyen "barátot" okosabb lenne sürgösen meneszteni, aki ennyire nem foglalkozik veled.

2017. febr. 13. 10:44
 4/69 A kérdező kommentje:
Telefont nem veszi fel ma reggel megpróbáltam elmenni hozzá égett a villany de nem nyitottak ajtót ott álltam negyed órát:'( Sulijába betelefonáltam de nincs benn. Mit tegyek:'(((((((
2017. febr. 13. 10:45
 5/69 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Elmész a legközelebbibe és beszerzed a tablettát,nehogy teherbe eas.

2017. febr. 13. 10:47
 6/69 anonim ***** válasza:
92%
Ne a pasidat hajkurászd, hanem egy olyan rokont vagy ismerőst, aki ki tudja fizetni az eseményutáni tablettát. Tudom hogy kétségbe vagy esve, de muszáj most kicsit a sarkadra állni, mert az abortusz, de pláne a gyerek sokkal drágább lesz.
2017. febr. 13. 10:47
 7/69 anonim ***** válasza:
89%
Kislány, most írták az előbb, hogy menj be a legközelebbi kórház nőgyógyászatára és kérj esemény utáni tablettát. Ne sírj, meg pánikolj, hanem indulás! Ha nem akarsz terhes lenni ez az egyetlen "törvényes" módja. Ha megmondod hol laksz, belinkelem neked a legközelebbi kórház elérhetőségét!
2017. febr. 13. 10:48
 8/69 anonim ***** válasza:
94%
De most mit kergeted a pasit?? Majd gondolod visszaszívja belőled a g,ecit vagy mi az elképzelés? Ő leszrja,de egy nőgyógyász,aki felírja a tablettát,talán többet ér,nem gondolod??
2017. febr. 13. 10:53
 9/69 A kérdező kommentje:
A szüleimnek egyáltalán nincs pénze kajára jó ha van de megpróbálok anyukámnak szólni nemsoká hazajön hátha tud valamit tenni. Apukámmal nem olyan a viszonyom de úgyis meg fogja tudni. Barátommal törvényesen nem lehet tenni valamit? Csak lehet nem hiszem hogy nem.. Ajjj :'((((
2017. febr. 13. 10:53
 10/69 anonim ***** válasza:
95%

Nem értem a kérdést, fuss neki megegyszer.

Törvényesen senki nem kenyszeritheto arra, hogy veled Legyen, hogy szeressen, hogy törődjön veled, hogy ha esetleg teherbe ejtett, akkor akarja a gyereket. Ha terhes vagy és ő az apa, akkor apasági tesztre lesz kenyszeritheto, gyermektartasdijra és kB ennyi. Nem lesz kenyszeritheto a gyerek nevelésére, vagy a vele és veled való kapcsolattartasra

2017. febr. 13. 10:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!