Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség mit lehet tenni...

Segítség mit lehet tenni törvényesen? 16/L

Figyelt kérdés
Már hónapok óta megcsaltam a barátomat mert nem törődőtt velem de ő nem tudott erről. Tegnap átjött hozzám és nagyon rosszkedvű, ideges volt aztán mondtam neki szexeljünk egyet. Megtörtént de nagyon nem kellett volna :'((( Ugyanis a végén láttam rajta hogy elélvez de bennem maradt és egyre biztosabb vagyok abban hogy belém került az egész. Menzesz után 10 nappal vagyok:'( Nagyon megijedtem sírtam de ő nem szólt hozzám és hazament. Őt azóta nem érem el otthon nem szólhatok mert kajára alig van pénz én pedig még tanulok :'(( Mit csináljak? Egész nap sírok suliba se mentem be itt vagyok otthon egyedül a mostani szöveget is bőgve írtam le. Hogy tudnám őt elerni vagy törvényesen mit lehet ilyenkor tenni?😭

2017. febr. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
93%

Barátoddal akkor lehet törvényesen csinálni valamit, ha megszületik a gyerek, és elismeri az apaságát vagy apasági teszttel bizonyítják. Tehát most semmit nem tehetsz. És akkor is épp elég bajod lenne.

Ezt a problémát oldjátok meg most.

2017. febr. 13. 10:55
 12/69 anonim ***** válasza:
90%

"Barátommal törvényesen nem lehet tenni valamit? Csak lehet nem hiszem hogy nem.."

Mit tett, ami szerinted törvényellenes? Törvény felé fordulni akkor tudsz, ha megszülöd a gyereket (ha terhes vagy), és gyerektartást kérsz tőle, de addig semmit nem kérhetsz tőle.

Jól írják az előttem szólók, kérj valakitől (barát, barátnő, rokon, ismerős) pénzt, és intézd el az eseményutáni tablettát.

2017. febr. 13. 10:58
 13/69 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk ha pici eszed van, nem tartod meg a terhességet, ha egyáltalán az vagy, hanem mész abortuszra
2017. febr. 13. 11:01
 14/69 A kérdező kommentje:
Hát anyukámmal nemsokára beszélek de nem tudom hogy mi lesz ebből. Arra is gondoltam hogy megszülöm a babát hogy egy életen át nyögje utánam a gyerektartást de nem ezt nem gondolhatom komolyan. Hatalmasat csalódtam az egyetlen emberben akit tényleg szerettem😢😢😢 hogy erre képes volt. Csak azért csaltam meg mert durva volt hozzám nem törődött velem és a másikban is őt kerestem. Össze vagyok törve😫
2017. febr. 13. 11:03
 15/69 anonim ***** válasza:
79%

1. A barátoddal nem lehet semmit tenni törvényesen, mert valakit teherbe ejteni NEM törvényellenes.

2. HA nem akarsz gyereket, akkor SÜRGÖSEN beszerzel esemény utáni tablettát, MÉG MA!!!!

3. A barátod lehet, hogy legalább annyira megijedt, mint te, és ezért tünt el, de nem érdemes vele foglalkozni, ha megtalálod is, utólag nem tud semmit tenni.

2017. febr. 13. 11:03
 16/69 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom, annyira kislány vagy még... Kérlek, tedd félre ezt a szexuális élet dolgot, mert rettenetesen picike vagy még, és a következményeket kb. tíz percre látod előre.
2017. febr. 13. 11:05
 17/69 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan olyan buta vagy hogy hihetetlen. A pasi foglalkoztat amikor

1. Gyogyszertarba kene lenned

2. Te csaltad meg, Te akartad szexszel vigasztalni, Te dugattad meg magad gumi nelkul.

Terj eszhez es menjel le gyogyszerert...a pasi nem akar toled semmit es mivel megcsaltad ertheto is, ne utana nyavalyogj hanem tegyel ellene hogy terhes legyel, esemeny utanival.

2017. febr. 13. 11:08
 18/69 anonim ***** válasza:
70%

Lehet azért volt veled ilyen galád,mert lebuktál. Ez volt a bosszú.

Egy petákot sem kapsz tőle ha megtartod a babát,ami lehet össze se jött.... ne ríjjál,menjél a tablettáért.

2017. febr. 13. 11:09
 19/69 A kérdező kommentje:
Valószínűleg lebukhattam mert meg volt nyitva a telefonomon a facebook és azelőtt ilyen rosszkedvű és szótlan még sose volt. De akkor is ez a megoldás? Egy lányt aki szereti őt így fel kell dúlni?
2017. febr. 13. 11:11
 20/69 anonim ***** válasza:
90%
Bas*zki megcsaltad!! Es most is hulye vagy mert rinyalsz otthon es magadat sajnaltatod. Menj le tablettaert, kerj ra valakitol penzt, mert ha terhes lettel az nagyobb baj lesz.
2017. febr. 13. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!