Segítség mit lehet tenni törvényesen? 16/L
De emberek,csak az én szememet böki:
a kérdezőnek arra sincs pénze,hogy szros esemény utánit bevegyen,ami kb.4-5000ft,de halál nyugodtan megszülne egy gyereket kibszásból,aki ettől sokkal több pénzbe fog kerülni??
Csak gratulálni tudok!
Azt írja, nincs pénzük kajára, se gyógyszerre.
A gyerek havi több tíz ezerbe kerül. Pelenka, kb.20ezer, ha esetleg rápszeres lenne, akkor cumi, tápszer, ruhák, kiságy, babakocsi, pelenkázó, légzésfigyelő.
Alaphangon 150,200ezer beszerezni mindent.
A srác fizetne max.havi 15,20at, ha egyáltalán dolgozik...
MENJÉL GYORSAN ESEMÉNY UTÁNI TABLETTÁÉRT,ha más nem, kérjetek rá kölcsön.
41, 42!
Tiszta gáz a hozzászólásod.
Hogy jössz oda, hogy más pénztárcájában turkálj!!
Amint a fejleményekből látod, igenis, szólt otthon.
És igenis támogatja a családja!
Hogy jössz oda, hogy más pénzét akarod beosztani ?
Hadd döntsön már kedve szerint, ne félj, neked attól nem lesz kevesebb!
És képzeld, lesz aki támogatja, de gondolom, azt nem Veled fogja megbeszélni.
Én a 41 vagyok,ha nem látnád két különböző hozzászólás!
Nem turkálok a pénztárcájában,hagyjad már a hülyeséged! Nehogy már ez legyen az etalon,hogy buta kislányod teherbeveretik magukat,aztán meg gyt-ra utaznak. Legyen már eszed ember! 16 évesen gyerek! Ne játszon felnőttet,mert nem az!
*kislányok
És szomorú,hogy van,aki támogatja ezteket a buta p.icsákat!
#43 Dehogynem nekem lesz kevesebb, hiszen az én adómból kell zabáltatni a hülye tinipecsát a kölykével meg a pereputtyával együtt! Azt írja, nincs lóvéjuk kajára sem testületileg, szerinted mire lesz? Továbbtanulásra? A purdé neveltetésére? A fenéket, ugyanazon nyomortelepen fog felnőni a gyerek, legjobb esetben közmunkás lesz ilyen família mellett. Én meg ezt nem akarom támogatni, felőlem dögöljenek éhen egyenként, haszontalan banda. Ja igen, nem érdekelnek a mélyszegényeket simogató idióták, akik szerint a környezetük miatt olyanok, amilyenek. Itt lett volna a lehetőség elmenni 5 rongyért a tablettáért, de nem, neki a kölök kellene, ami úgy 1000x ennyibe kerül.
Basszus, miért nem teszik már kötelezővé az ilyen nyomorban élőknél, hogyha már nyúlként képesek toszni, akkor kapjanak 5-6 évig ható fogamzásgátlót, hogy ne potyogtassák a semmire a kölyköket. Legalább az első gyerek után.
Remélem amúgy az egész sztori kamu, de minimum nem terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!