Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség mit lehet tenni...

Segítség mit lehet tenni törvényesen? 16/L

Figyelt kérdés
Már hónapok óta megcsaltam a barátomat mert nem törődőtt velem de ő nem tudott erről. Tegnap átjött hozzám és nagyon rosszkedvű, ideges volt aztán mondtam neki szexeljünk egyet. Megtörtént de nagyon nem kellett volna :'((( Ugyanis a végén láttam rajta hogy elélvez de bennem maradt és egyre biztosabb vagyok abban hogy belém került az egész. Menzesz után 10 nappal vagyok:'( Nagyon megijedtem sírtam de ő nem szólt hozzám és hazament. Őt azóta nem érem el otthon nem szólhatok mert kajára alig van pénz én pedig még tanulok :'(( Mit csináljak? Egész nap sírok suliba se mentem be itt vagyok otthon egyedül a mostani szöveget is bőgve írtam le. Hogy tudnám őt elerni vagy törvényesen mit lehet ilyenkor tenni?😭

2017. febr. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
19%

A kérdező szellemi szintjéről:

Helyesírási hibák nélkül ír, és iskolába jár. Nem lehet olyan rossz.

Inkább az erkölcsi szintjét lehetne kritizálni, de még az is jobb azoknál a hozzászólóknál, akik símán vágóhídra küldenének egy ártatlan magzatot, aki őket nem bántotta, és akiről nem tudnak semmit.

2017. febr. 14. 19:31
 52/69 anonim ***** válasza:
61%

Utolsó, te még nem láttál olyat, aki totál "agyhalottként" tudott helyesen írni? Legjobb példa erre a jó tanuló, magolós gyerekek a suliban, akik nagyjából a helyesen írásra és fejből szövegfelmondásra voltak alkalmasak. Csak mert feljött témaként: vesszőt használni láttad már? Az összefüggéstelen, tagolatlan mondata és a tinipitsa sírós meg egyéb hangulatjelei TÉNYLEG pont arról tanúskodnak, hogy nem lehet olyan rossz.

Iskolába jár? 16 éves korig tanköteles, persze, hogy oda jár (meg gondolom menzás, hogy legalább valahonnan kapjon napi egyszer meleg ételt...).

"Vágóhídra" majd akkor "küldjük" (őt, nem a jelenleg nemlétező magzatát), ha tényleg teherbe esett (szerintem egyébként nem, és főleg REMÉLEM, hogy nem). És ha kicsit figyeltél volna, rájöhetnél, hogy esemény utáni tablettáért "küldtük el", ami szerintem nem vágóhíd, de javíts ki kérlek, ha tévednék.

A jövőre nézve pedig, ha bekövetkezik a legrosszabb: azt hiszem a többség álláspontját képviselve kijelenthetem, tartsuk el a te adódból, ne a miénkből. Köszi a figyelmet :)

2017. febr. 14. 19:39
 53/69 anonim ***** válasza:
62%

De 51, te ilyen ostobenkó,hül.ye liba vagy? Milyen ártatlan magzatról beszélsz???

Tegnap előtt kefé,lték meg!!!!!

Még tehetne ellene,de ez a kis szittya még csak nem is akar!!! Direkt g(e.cizésből arra játszik,hogy teherbeesen. De tudod kivel bsz ki a legjobban??? Magával,de méginkább a gyerekkel(ha lesz egyáltalán).

Még azt is kinézem belőle,hogy megy és rápróbálja magát pár fszra a napokban,hát valamelyik golyója fogja!

Undorító,ostoba viselkedés! Nem vall sem iskolázottságra,sem józan észre. Mint ahogy az anyja is egy barom!

2017. febr. 14. 20:04
 54/69 A kérdező kommentje:
Üzenem a sok jóindulatú hozzászólónak, hogy a szüleim teljes mértékben támogatnak engem, és a gyerek meg fog születni! Azóta mindent átbeszéltem velük otthon. A pasim azóta sem jelentkezett, ezért még azt is meg fogja bánni, hogy megszületett mert a sz*rt is kiperelem belőle plusz kötelezően kell majd neki fizetni a gyerektartást. Ennyit ér a sok pasi aki csak megfektetni a lányt aztán otthagyja. Micsodáját is le kellene vágni.
2017. febr. 16. 08:01
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

A kerdesben azt irod, hogy Te mondtad neki, hogy szexeljetek egyet! Szoval nem o fektetett meg hanem Te dugattad meg magad.

Mindegy, mondhat barmit az ember, buta vagy.

2017. febr. 16. 08:09
 56/69 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyerek? Terhes vagy? Szerintem először tesztelj egy pozitívat, és utána ráérsz gondolkodni azon mi legyen. Azt azért elárulom, hogy a bejelentett munkabére alapján fogsz kapni gyerektartást. Ami mondjuk minimálbér esetén kb. 2 csomag pelenkára elég. Mást nem tudsz belőle kiperelni... nem követett el bűncselekményt! Ha nincs bejelentett munkahelye vagy keresete, akkor annyit sem!Szóval anyagilag ne számíts sokra! Erre ne alapozzatok a szüleiddel!
2017. febr. 16. 08:21
 57/69 anonim ***** válasza:
100%

Nem vele fogsz kibszni,hanem magaddal!

De miért vagy benne olyan biztos,hogy terhes vagy/leszel?? Reméljük nem,mert nagyon buta vagy!

2017. febr. 16. 08:21
 58/69 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha a másik pasival is gumi nélkül dugtál mostanában még ő is esélyes lehet remélem tudod. Simán kinézem belőled. Azt hiszed rohadtul megbünteted ezzel az exedet, de te fogsz szivni a gyerekkel kicsicsillag. Amúgy meg pár napja történt, te milyen gyerekről beszélsz már? Előbb pisilj le egy tesztet 2 hét múlva addig beszélni sincs miről. Nagyon remélem hogy nem vagy az...
2017. febr. 16. 09:20
 59/69 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a te micsodádat se ártana bedugaszolni egy pár évre...
2017. febr. 16. 09:22
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
Anyádék, mint irod, a saját anyagi helyzeteteket se tudják javitani, pl. kajagondok. Akkor mibe is állnak melletted? Hogy tönkretegyenek 2 életet? Mit akarsz belőle kiperelni, max. valami kevés gyerektartást kaphatsz.
2017. febr. 16. 09:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!