Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség mit lehet tenni...

Segítség mit lehet tenni törvényesen? 16/L

Figyelt kérdés
Már hónapok óta megcsaltam a barátomat mert nem törődőtt velem de ő nem tudott erről. Tegnap átjött hozzám és nagyon rosszkedvű, ideges volt aztán mondtam neki szexeljünk egyet. Megtörtént de nagyon nem kellett volna :'((( Ugyanis a végén láttam rajta hogy elélvez de bennem maradt és egyre biztosabb vagyok abban hogy belém került az egész. Menzesz után 10 nappal vagyok:'( Nagyon megijedtem sírtam de ő nem szólt hozzám és hazament. Őt azóta nem érem el otthon nem szólhatok mert kajára alig van pénz én pedig még tanulok :'(( Mit csináljak? Egész nap sírok suliba se mentem be itt vagyok otthon egyedül a mostani szöveget is bőgve írtam le. Hogy tudnám őt elerni vagy törvényesen mit lehet ilyenkor tenni?😭

2017. febr. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
90%

Mekkora ostoba,hülye liba vagy már!

Te direkt nyomatnád fel magad egy olyan pasival,akit te csaltál meg. És még te vagy megsértődve,hogy csak megbsztak??

2017. febr. 13. 11:18
 22/69 anonim ***** válasza:
90%
Bőgés helyett besétálsz a legközelebbi nőgyógyászatra, elmondod mi a szitu, kapsz egy receptet, kiváltod, beveszed, és legközelebb csak akkor szekszelsz amikor gyereket akarsz/a virsli fel van öltöztetve.
2017. febr. 13. 11:30
 23/69 anonim ***** válasza:
93%

14 éves kortól nem tiltja a törvény a szexuális kapcsolatot. Sajnos az ostobaságot sem.

Miért nem mentél iskolába? Ki igazolja a mai napodat? Ha már teherbe esel, legalább a suliból ne rúgjanak ki.

Gondold végig a lehetőségeidet.

1. Szerencséd van, (és főleg az esetleges kisbabádnak van szerencséje) és nem vagy terhes. Kirúgod a fiút, és NEM SZEXELSZ, csak ha gyereket akarsz, vagy normálisan védekezel. Te magad, nem pedig a partnered. Ugyanis te eshetsz teherbe kettőtök közül.

2. Terhes leszel.

2/a Megszakíttatod a terhességet, és imádkozol, hogy ne érjen tartós egészségi és lelki károsodás. Utána folytasd az 1. ponttal.

2/b Megtartod a kisbabát és a szülés után örökbe adod. Javaslom a nyílt örökbeadást,ahol már a terhesség alatt kapcsolat tudsz felvenni a leendő szülőkkel, és később egy közvetítőn át információkat kaphatsz a gyerekről. (Él, egészséges, iskolába ment, stb. szinten) Fordulj a Bölcső Alapítványhoz.

2/c Megtartod a kisbabát és fölneveled. Nem hiszem, hogy ez most neked való. A kérdésed alapján egyelőre csak magadra gondolsz, távolról sem nőttél még fel ahhoz a felelősséghez, ami a következő 25 évre való elköteleződéshez kell. Gyerek mellett kellene befejezned az iskolát, aztán munkát vállalni, és közben gondoskodni a felnövekvő gyermekről. Ez nem olyan élet, mint a képeskönyvekben, a baba nem mindig cuki, sőt, ahogy nő, saját egyénisége alakul, önálló elképzelései lesznek...

Ez felnőtt anyák és apák számára is nagy kihívás lehet, hát még egy egyedülálló tinédzser anyukának.

2017. febr. 13. 13:25
 24/69 anonim ***** válasza:
72%
Feldobtad a napomat, köszi :D
2017. febr. 13. 13:36
 25/69 A kérdező kommentje:
Beszéltem anyukámmal.. Valószínűleg meg fogom tartani ha az vagyok. Aki értelmes választ adott annak ment a zöld kéz.
2017. febr. 13. 14:00
 26/69 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok abortusz párti, de ha a lányom azzal állna elő, hogy tegnap felelőtlenül szexelt a pasijával biztos eseményutániért mennénk!
2017. febr. 13. 14:10
 27/69 anonim ***** válasza:
81%

Többe lesz a baba mint a gyógyszer azt igye tudod? Mondjuk egy csomag pelenka árával számolj mert kb annyi mint az eseményutáni.

Amúgy meg a szüleid is rendkívül értelmes emberek lehetnek, volt kitől örökólnöd, jó hogy neked is lesz mit továbbadni a gyerekednek... Gyere le Jóisten....

2017. febr. 13. 14:12
 28/69 anonim ***** válasza:
82%

Uramisteeen. Vagy egy futóbolond vagy,vagy feladtad a kamuzást. Én írtam privit...

Kedves válaszadók! Szerintem meg vagyunk vezetve.

1, Senki sem kezd el azzal hencwgni az első sorban,hogy félredug

2, Tökéletesen beállítja a srác idegállapotát,ami a lebukást sejteti

3, 16 évesen búfelejtő szex kell neki rossz hangulat esetén,olyan rutinos

4, A barátja bosszút áll

5, Lehet megtartja,hogy kiszúrjon a cserbenhagyóval

6, Anyu a gyógyszert és az abortuszt sem hagyja,hogy derékba törje tanulmanyait 16 évesen.

Pedig nem lehet hülye,gondosan felépített történet,sehol egy helyesírási hiba,nyomdába való. Azt akarja láttatni,hogy Mónika sóba való,de ez egy ravasz kis táppénzes huncutkodás.

2017. febr. 13. 14:16
 29/69 anonim ***** válasza:
83%
Előző vagyok. Jah... Törvényesen... így biztis megnyitottuk és még gyagyábbnak tűnik.
2017. febr. 13. 14:18
 30/69 anonim ***** válasza:
26%

A legokosabb, amit tehettél, hogy beszéltél az anyukáddal !

Nagyon jó döntés volt, és az is, hogy a baba mellett döntöttetek!

Minden elrontott helyzetből ki lehet hozni valamit, és Te most kihoztad a legjobbat!

2017. febr. 13. 14:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!