Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segítség mit lehet tenni...

Segítség mit lehet tenni törvényesen? 16/L

Figyelt kérdés
Már hónapok óta megcsaltam a barátomat mert nem törődőtt velem de ő nem tudott erről. Tegnap átjött hozzám és nagyon rosszkedvű, ideges volt aztán mondtam neki szexeljünk egyet. Megtörtént de nagyon nem kellett volna :'((( Ugyanis a végén láttam rajta hogy elélvez de bennem maradt és egyre biztosabb vagyok abban hogy belém került az egész. Menzesz után 10 nappal vagyok:'( Nagyon megijedtem sírtam de ő nem szólt hozzám és hazament. Őt azóta nem érem el otthon nem szólhatok mert kajára alig van pénz én pedig még tanulok :'(( Mit csináljak? Egész nap sírok suliba se mentem be itt vagyok otthon egyedül a mostani szöveget is bőgve írtam le. Hogy tudnám őt elerni vagy törvényesen mit lehet ilyenkor tenni?😭

2017. febr. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
87%
Törvènyesen majd a gyerek tartast kerheted....ennyi ami tudsz tenni...
2017. febr. 13. 14:36
 32/69 anonim ***** válasza:
75%

:-D

Ekkora hülye a világon nincs,aki ha már elbszott egy alkalmat a védekezésre,a még nyitva álló alkalmat (esemény utáni)szándékosan elkerüli és vár a csodára,hogy akkor terhes lesz-e vagy sem!

Na téged büntetnélek,mert volt lehetőséged de te direkt nem éltél vele!

2017. febr. 13. 14:47
 33/69 anonim ***** válasza:
75%
Jah és még az anyja is akkora hülye,hogy támügqtja a lányát az ostobaságban,hát ezt nehezen hiszem!
2017. febr. 13. 14:49
 34/69 anonim ***** válasza:
52%

törvényesen a gyerektartást fizetheti, ennyi.

jól tetted, hogy beszéltél anyukáddal. Ha ő azt mondja, segít, ha esetleg teherbe estél, akkor az jó. rá támaszkodhatsz, a pasira nem. Törvényesen nem kényszerítheted őt arra, hogy az apja legyen a gyereknek és nevelje. Ez a teher a te válladat nyomja majd. De jó, hogy anyukád segít.

2017. febr. 13. 14:51
 35/69 anonim ***** válasza:
44%
előttem is írták, valóban csak a gyerektartást kérheted majd tőle, ez egy törvényes megoldás. amit tarts szem előtt mindig, bárki bármit is mondana: ugyan te butaságot csináltál, de ez nem egyedül a te felelősséged! kettőtök felelőssége, és neki is ugyanúgy vállalnia kell a ráeső részét ennek.
2017. febr. 13. 15:12
 36/69 anonim ***** válasza:
86%
Semmi pénzetek, hajrá, még szülj oda egy gyereket. Hatalmas gyerektartást fogsz kapni, talán ha pelenkára elég lesz.Szegény gyereket sajnálnám, remélem nem lettél terhes.
2017. febr. 13. 16:29
 37/69 anonim ***** válasza:
97%
fúj de ostoba vagy (már ha nem kamu a kérdés, mert ilyenkor mindig titkon reménykedem, hogy ugye csak trollok képesek ilyesmit kitalálni, és nem a valóság ez a mérhetetlen sötétség...). Baromira remélem, nem vagy terhes, mert abban biztos lehetsz, hogy ez a srác feléd sem fog bagózni, majd megkapod tőle a havi 20ezer ft gyerektartást kb, abból majd vegyél pelust. Egyáltalán dolgozik a fiú? Gondolom nem, szóval nem sokra számíthatsz tőle. Ilyeneket írsz, hogy téged, aki szereti őt, így feldúlni... WHAT? :D ma este elmondok egy imát, hogy nehogy teherbe ess (nem miattad, hanem az exed meg a nemlétező gyerek miatt). Ja meg anyádnak is annyi esze van mint egy hintalónak, hozzáteszem (meg annak a válaszolónak is, aki még biztatja is az ilyen pitsákat, hogy jaj de jól döntöttél :) persze te szerencsétlen, az én adómból meg nevelgesse a purdéját...)
2017. febr. 13. 17:48
 38/69 Trudyka válasza:
87%

Anyáááááám add el a házat, vegyél rajta koporsót. -_-"

1.) Ne haragudj,de Téged nem tudlak sajnálni. Megcsaltad őt aztán, hogy "megbocsássa neked lefekszel vele. A pasid nem hülye. Tudta nagyon jól mit csinál.

2.) Már bocsánat, de ha dugni tudsz ennyi időssen akkor vállald a következményeit (bár a jövendő gyermeked érdekébe kívánom, hogy ne legyél terhes). Ne vetesd el, hidd el, életed végéig bűntudatod lenne. ha nem tudod neki biztosítani a stabil családi hátteret (hogy is tudnád,ha még te magad is gyerek vagy) akkor a legértelmesebb ha örökbe adod. Nyílt örökbe adással valamilyen szinten az élete részese lehetsz és így esélyt adsz neki egy szép életre.

3.) Törvényesen ilyenkor csak azt lehet tenni ha megtartod és születés után apasági tesztet csináltatsz majd a bíróságon megítélik a gyerektartást.

P.S.: azért a szívem mélyén kicsit reménykedek,hogy ez csak egy rohadt sz@r vicc volt.

2017. febr. 13. 20:46
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgés az orvostudomány felé: Drága doktorok.. Talaljatok ki valamit.. Amivel a 15-19 ev közötti lányokat ideiglenesen sterilizáljátok.. Pl a 8.-os bozit csak az veheti at aki átesett egy ilyen beavatkozason (altatassal hogy ne legyen semmilyen lelki gond) es csak érettségi vagy kozepsuli után lehetne termekeny állapotba hozni a lányokat.. Brutális milyen leánykák vannak😠
2017. febr. 13. 21:17
 40/69 anonim ***** válasza:
22%

Reménykedjünk, hogy nem lettél terhes!

De ha mégis, szerintem se vetesd el! Mivel Te is meg anyukád is így álltok hozzá, neked biztos nagyon rosszat tenne az abortusz. Az a kisbaba nem tehet a szülei párkapcsolati zűrjeiről, sem pedig a saját létezéséről. Az esemény utáni tabletta is megöli a babát, mint az abortusz, abban az esetben, ha tényleg terhes vagy (nem pedig megelőzi a teherbe esést).

9 hónap alatt meg majd eldöntitek, hogy anyukádékkal felnevelitek a babát vagy a nyílt örökbeadást válsztjátok. Egy egészséges fiatal anyuka babáját biztos sok pár fogadná szívesen örökbe.

Ha ti fogjátok nevelni, az elején biztos, hogy tudtok segítséget kérni szervezetektől babacuccok, pelenka, tápszer stb. ügyben. Ezekben én is tudok segíteni! Én is tudok cuccokat küldeni, és ismerek más ilyen lehetőségeket is, csak szólj privátban, ha terhes vagy és megtartod!!

2017. febr. 13. 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!