A kérdezőnek válaszolva nem rontottátok el a napi együttléttel, mi két naponta vagyunk együtt, peteérésnél mindennap.
Mi úgy döntöttünk hagyjuk a barátcserjét, vettünk E és B komplex vitamint, hétfőn pedig méhpempőt veszünk, egy kis rá segítés sosem árt :))
Mindenkiért drukkolok! 😊
2016. nov. 27. 08:50
82/221 anonim válasza:
Sziasztok! Én a premens tablettát szedem 2 hónapja, ugye most pár hónapig pontos 28 napos ciklusok voltak, szerdán barnázás, csütörtök reggel beindult. Ebben a ciklusban csütörtökön kezdődött a barnázàs és azóta is nagyon enyhe barna foltok vannak, 4. napja. De jópárszor feszít a hasam, mindig azt hiszen beindul. Tegnap reggel teszteltem, 31. napon, de negatív. Lehet ez a premens tabletta kavart be, ugye ez is barátcserje kivonat. Tünet amúgy nincs, se mellfeszülés, se álmosság, se semmi. "B"
2016. nov. 27. 09:02
83/221 A kérdező kommentje:
80# irj majd az eredmènyről mindenkèpp! Nagyon varom. Szoritok ! :)
2016. nov. 27. 10:29
84/221 A kérdező kommentje:
81# mi is pont ugyanezeket szedjuk. E vitaminbol nagy dozist 400mg/nap.:)
Meg pezsgotabletta, ha eszunkbe jut, ami folsavat, B12vitamint es D vitamint tartalmaz. :) ez a masodik ciklus h szedjuk. Remelem hasznal.:).megy a drukk csajok.:)
2016. nov. 27. 10:30
85/221 A kérdező kommentje:
"B" szerintem esèlyes, hogy bekavart neked a tabletta. Sokaknak nem tesz jot, azt hiszem Irtam mar itt valahol, h probaltam es hatvanpár napos ciklust csinalt nekem.:(
2016. nov. 27. 10:32
86/221 anonim válasza:
Lehet valóban a barátcserje okozza. Neked volt barnázàs is, vagy csak szimplán 60 napig nem jött meg? Nekem ez a hányinger dolog furcsa, egész héten hol volt hol nem, volt amikor egész nap, tegnap meg semmi, ma utaztunk kb 3 órát kocsival és végig émelyegtem, pedig kocsiban sosem szoktam. Amúgy sem vagyok hányingeres. Most furcsállom ezt a dolgot. Ha a héten sem indul be, szerintem csütörtök reggel újra tesztelek. Bár a terhességre nem látok reményt. "B"
2016. nov. 27. 18:00
87/221 A kérdező kommentje:
Tesztelj majd de ha negativ lesz szerintem hívd fel a dokid! Nagyon drukkolok.de lehet h a baratcserje lesz. Volt barnazas kb 1hettel azelott h megjott ! :^
2016. nov. 27. 20:28
88/221 anonim válasza:
Aranyos vagy, köszi :) Azért is akarok csak csütörtökön tesztelni, mert ha mégis baba, akkor már tuti kimutatná. De szerintem is valami hormon gond. Most voltam egy nagy vérvételen, női nemi hormonok, immunológia, trombózis hajlam stb, prolaktinon kívül nőgyógyász szerint minden oké, endo dokihoz januárban megyek kontrollra. Oda már 2,5 éve negyedévente járok. Prolaktinra is azóta szedek gyógyszert. Azért is "várom " már a mensit, mert az endo dokinak kell a kontroll 3. 21. napi vérvétel. Remélem nem kavarodtak nagyon össze a dolgok, mert tervezzük a 3. inszemet. "B"
2016. nov. 27. 20:54
89/221 A kérdező kommentje:
Hat remeljuk. De maskor jobb orvost kerdezni ezekrol a baratcserjes, gyogynovènyes dolgokrol ( szerintem, tapasztalat.:/ )
Nagyon remelem h pozit tesztelsz!!! :))
2016. nov. 27. 21:17
90/221 anonim válasza:
A nőgyógyászom ajánlotta, hogy kezdjem el szedni, ő azt mondta kb. egy évig szedjem, vagy kevesebb ideig ugye, ha terhes leszek. Na nem tudom, ahány doki, annyi félét mond, hogy mitől esek majd teherbe, de összességében lassan 4 évet küzdöttem eddig egy pozitív tesztért. De sajnos még nem sikerült. "B"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!