Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
55# vagyok
hát én is remélem
fura hogy ennyit pisilek
Ma alig barnáztam, volt, hogy órákig semmi. És egész nap hányingerem volt, az már napok óta hol van hol nincs. Este 6kor csináltam egy tesztet, ilyen x-epil tesztet még nem láttam, kb fele olyan keskeny volt az egész és a csík sötétkék volt és kb egy mm vastagságú. Szerintem hibás a teszt. A második csík szinte rögtön látszott, majd kb 2 perc múlva teljesen eltűnt. Kibontottam a másikat is, ami a dobozban volt, hogy az milyen, már a megszokott teszt volt, kipróbáltam, negatív lett. De 8kor megnéztem újra, látszik egy extra halvány 2. csík, szerintem száradási.
Most meg húzódik meg nyom a hasam, mint mikor kezd beindulni a mensi. Reggelre szerintem megjön. "B"
62# elobb utobb kiderul!! :)
63# pont igy volt baratnom, barnazott 4napig aztan megint tesztelt (pozit) kèt hete szült. Vannak " csodák" minden nap. Talàn nálad is, ha pedig nem akkor is kitartas! Erdekes amit irtal. En a helyedben tutira tesztelnèk meg
X epilrol sok jot nem olvastam. Álpozit produkal stb. En one stepet es facellet ajanlom (masok altal) :)
Hát nekem úgy tűnik megjött, de nem olyan nagy baj, következő hónapban sikerülni fog, így pont dec.25re nem várom. Remélem össze jön, úgy szeretnénk. :)
Sokaknál láttam a barátcserjet, szeretnénk mi is kipróbálni, mit gondoltok?
Nekem is állandóan pisilnem kell érdekes, hogy olyan nagyon hirtelen jön, szinte belenyilal és rohannom kell.
Tudnátok ebben segíteni, sajnos nem sok válasz jön, köszi szépen!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!