Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
Lanyok, 5 napja volt peteeresem.
Ma nagyon bo vizes (feher) folyasom volt. Tapasztalat? Tipp? Ez nekem menzesz elott szokott lenni. Amugy meg sem ovus nyakom nincs sem hasonlo.
Egyebkent a majdnem minden napi sexel elronthattuk ezt a honapot? Csak egy nap maradt ki peteeres elott 2 nappal! :(
Mindenkinek nagyon-nagyon szoritok!
1-es vagyok aki csut reggel digitalis cb-vel pozit tesztelt. Na mèg aznap "megjott" , delutanra vereztem rendesen. El is konyveltem h ujra kemiai terhesseg. Aztan masnapra megszunt a verzes es enyhebb barnas folyas maradt. Reggelente teszteltem. Ma is!
13-14-15-16 dpp reggelek:
Még tart az enyhe barnazas, pihenek. Ma voltam vervetelen. Hcg meg progi. Hetfon lesz eredmeny es kiderul kell e progipotlas.
Megjott a vervetel eredmenye.
Hcg 126, progi 117, progeszteron szint teljesen jo egy 1.trimeszteri terhessegnek, nincs szuksegem utrora. Egyelore. Meglatjuk pici potty ott marad-e.
Én a 7. Napon vagyok és nekem is ilyen folyásom van,kb 2-3napja. Valahol azt olvastam hogy ez normális.Viszont sajnos görcsöl is a hasam szintén kb 3 napja és a cicim is fáj. 3-ra nem várom :)
28-as voltam
Huuu. Remeljuk marad a baba. Nagyon szoritok èrtetek. Mindenkièrt!!! :) megijedtem mikor írtad, h megjott. De sztem a teszt nem hazudik.meg a vervetel!:) gondolok ratok!
Enis olvastam. Majd "kisül" mi lehet.:)
sziasztok Niki vagyok
hát tegnapra nem vártam de nem is jött meg, de most nagyon úgy érzem megfog 😕 délelőtt görcsölt a hasam alja fájt a mellem😕,igaz már elmúlt,csak ez abarnázás volt fura kb egy hete, meg hogy festettem a hajam és nagyon rosszul lettem a szagától 😕 nagyon remélem babás vagyok, tegnap ugy döntöttem ha nem jön meg akkor várok egy hetet és tesztelek! de már nem igazán reménykedem😢
1es vagyok: koszonom kerdezo en is remelem h erosen kapaszkodik pici potty! Mar minimalisra csokkent a barnazas. Holnap megyek ismetelt hcg nezesre.
Niki! Szerintem ha mar kesik nyugodtan tesztelj! Hatha bava van. Ha megsem akkor meg legalabb a bizonytalansag nem lesz tovabb. Drukk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!