Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december elejere?...

Ki nem varja december elejere? Kozepere?

Figyelt kérdés

Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?

En dec 6án! :)

Jolenne egyutt izgulni.

22N

2016. nov. 22. 20:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/221 A kérdező kommentje:
Baratcserje a remalmom.. 66 napos ciklust intezett nekem azota messzirol kerulom. Beszeld meg az orvosoddal, amikor meghallotta mit szedek egybol tudta h az lesz a gond. Azt mondta a nok nag reszenek ink árt, mint segit. Felboritja a hormonokat alaposan. Egyeztess dokival!!! :)
2016. nov. 25. 22:33
 72/221 A kérdező kommentje:
69# szia. Lattam a kerdesed mar, de nem ertek a hogorbekhez.:( sajnalom.:(
2016. nov. 25. 22:34
 73/221 A kérdező kommentje:

Lanyok, 5 napja volt peteeresem.

Ma nagyon bo vizes (feher) folyasom volt. Tapasztalat? Tipp? Ez nekem menzesz elott szokott lenni. Amugy meg sem ovus nyakom nincs sem hasonlo.

Egyebkent a majdnem minden napi sexel elronthattuk ezt a honapot? Csak egy nap maradt ki peteeres elott 2 nappal! :(

2016. nov. 25. 22:36
 74/221 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek nagyon-nagyon szoritok!

1-es vagyok aki csut reggel digitalis cb-vel pozit tesztelt. Na mèg aznap "megjott" , delutanra vereztem rendesen. El is konyveltem h ujra kemiai terhesseg. Aztan masnapra megszunt a verzes es enyhebb barnas folyas maradt. Reggelente teszteltem. Ma is!

13-14-15-16 dpp reggelek:

[link]

Még tart az enyhe barnazas, pihenek. Ma voltam vervetelen. Hcg meg progi. Hetfon lesz eredmeny es kiderul kell e progipotlas.

2016. nov. 26. 10:36
 75/221 anonim ***** válasza:
100%

Megjott a vervetel eredmenye.

Hcg 126, progi 117, progeszteron szint teljesen jo egy 1.trimeszteri terhessegnek, nincs szuksegem utrora. Egyelore. Meglatjuk pici potty ott marad-e.

2016. nov. 26. 16:01
 76/221 anonim ***** válasza:
100%

Én a 7. Napon vagyok és nekem is ilyen folyásom van,kb 2-3napja. Valahol azt olvastam hogy ez normális.Viszont sajnos görcsöl is a hasam szintén kb 3 napja és a cicim is fáj. 3-ra nem várom :)

28-as voltam

2016. nov. 26. 18:52
 77/221 A kérdező kommentje:

Huuu. Remeljuk marad a baba. Nagyon szoritok èrtetek. Mindenkièrt!!! :) megijedtem mikor írtad, h megjott. De sztem a teszt nem hazudik.meg a vervetel!:) gondolok ratok!

Enis olvastam. Majd "kisül" mi lehet.:)

2016. nov. 26. 20:00
 78/221 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok Niki vagyok

hát tegnapra nem vártam de nem is jött meg, de most nagyon úgy érzem megfog 😕 délelőtt görcsölt a hasam alja fájt a mellem😕,igaz már elmúlt,csak ez abarnázás volt fura kb egy hete, meg hogy festettem a hajam és nagyon rosszul lettem a szagától 😕 nagyon remélem babás vagyok, tegnap ugy döntöttem ha nem jön meg akkor várok egy hetet és tesztelek! de már nem igazán reménykedem😢

2016. nov. 26. 21:45
 79/221 A kérdező kommentje:
Szia Niki. Szerintem nem kell egy hetet varnod.. azzal is stresszeled magad. Ha kesik reggel tesztelj es megtudod mi a helyzet, ha negativ es megjon, akkor uj honap uj esely. Ha parod nem szedi es te sem, akkor e vitamint ajanlom. Csodakra kepes!!! :))
2016. nov. 26. 22:18
 80/221 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok: koszonom kerdezo en is remelem h erosen kapaszkodik pici potty! Mar minimalisra csokkent a barnazas. Holnap megyek ismetelt hcg nezesre.

Niki! Szerintem ha mar kesik nyugodtan tesztelj! Hatha bava van. Ha megsem akkor meg legalabb a bizonytalansag nem lesz tovabb. Drukk

2016. nov. 27. 07:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!