Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december elejere?...

Ki nem varja december elejere? Kozepere?

Figyelt kérdés

Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?

En dec 6án! :)

Jolenne egyutt izgulni.

22N

2016. nov. 22. 20:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/221 A kérdező kommentje:

B orulok ha nem tunsz el, azert drukkolok h csoda tortenjen karacsonykor!! :)

Nem temetem , de sejtem , erzem h nem sikerult. Persze nem fogom kibirni sztem ne teszteljek a nemvart reggelèn.

13dpon. :/

2016. nov. 29. 12:06
 112/221 A kérdező kommentje:
Ma reggel par csepp vèr volt a wc papiron. Azota semmi. Remelem nem jon meg. Foleg elobb.. igyis 11- 12dpora szokott. Mar azis rovid..:( elvagyok keseredve nagyon.:(
2016. nov. 30. 09:52
 113/221 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező mi van veled azóta?
2016. nov. 30. 12:38
 114/221 anonim ***** válasza:
100%
meg korai lenne a menstruacionak,nem?
2016. nov. 30. 13:17
 115/221 anonim ***** válasza:
100%

1es: gratulalok, majd meselj, mi ujsag van veletek!

B: en nagyon drukkolok neked es hiszek a csodakban ;-)

Kerdezo: amig nem jon meg rendesen, addig meg mindig van esely!

P.

2016. nov. 30. 13:26
 116/221 A kérdező kommentje:

P. Az a baj h erzem annyira erzem h nem jott ossze. De remelem pozitivan csalodok. Csak egyre tobb a mensi jele..

De koszonom. Kedves vagy.

Azota mizu velem? Nemsok, ma a wc papìron volt 1 epphogy lathato verfoltocska par csepp de nagyon rozsaszin.:(

2016. nov. 30. 13:29
 117/221 A kérdező kommentje:
Korai igen. Vasárnapra nem vàrom ! Neha elobb Jon neha kesobb. Amugy szombatra nem varom, de raszamolok mert neha becsap a menzeszem.. meg hat 12dpon nem biztos , hogy barmit mutatna a teszt!! :)
2016. nov. 30. 13:30
 118/221 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező ez akar beágyazodás is lehet ha később volt az ovud! Nem akarlak remenykedtetni csak megjegyzés ... Ne add fel, es ne legyel negatív ! Most mar mi is régóta próbálkozunk de mindig remenykedek .Meg azután is hogy minden honapban igy jártam a tesztekkel , hogy pozi es megjott .

Nekem is mar szurkal a hasam , este jol begörcsöltem ...Lesz ami lesz ...próbálok pozitiv lenni ..bízni ...

Elkészítettem a tesztet , mar csak ki kell szombatig várni ! Csak akkor tesztelek

Szombaton, ha nem jön meg penteken ! Nehogy megint pozi legyen es utana megjojjon .Azt nehezen viselnem ha ujra megtörténne 😔

M.

2016. nov. 30. 15:34
 119/221 A kérdező kommentje:

Kedves M! :) koszonom h irtal. 19. Napon van mindig peteeresem. Ovutesztelek. 18. Napon volt pozi a teszt! :)

Remèlem igazad van es akar beagyazodas is lehet. Azota sem volt semmI. Amugy ha ilyen sokszor Fordult elo akkor progihianyod lehet. Ezzel elkellene mar menned orvoshoz. Baratnommel ketszer esett meg. Egy doboz (6szem) gyogyszer segitett rajta. Nemreg szült !!:) drukkolok. Irj majd, mikorra nem vàrod?

2016. nov. 30. 16:26
 120/221 anonim ***** válasza:
100%

Volt vérvétel ! Minden rendben volt ! Minden ertekem jo ! Ez a vicc az egészben ! Pajzsmirigy működés is ok! Cisztam sincs ! Nem tudom elhinni hogy csak ugy pozi a teszt .mert akkor máskor miert nem pozi ? Csak menzi elott egy nappal , kezdett pozitiv lenni ! Utana vérzés , es két nap múlva totál negatív .igaz 10-es teszt , nem 25-ös ! De pozitiv az pozitiv ! Egy hettel a pozi tesztek elott erős gorcsoles is volt ... gondoltam is h beágyazodás ...aztan volt reggeli hányás is amikor pozi volt.A doki annyit mond h nem kell előre tesztelni .De szerintem ez igy akkor sem ok 😏

M.

2016. nov. 30. 16:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!