Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
Szia kérdező! Sajnálom hogy nem tudtál aludni ...az nem kellemes.Nekem is fájt a fejem tegnap ugy hogy hánytam is .Migrenesen fajt szinte .szerencsere ma vége .Feltem hogy fejfájással fogok ébredni .
Ma csinaltam egy érzékeny tesztet es negatív lett .gondoltam ha ma pozi esetleg akkor mar megyek is dokihoz , hatha ad valamit ami segíti a meg tapadást .De ugy néz ki nem kell .Igazabol mar az is megnyugtatott hogy nincs minden honapban pozi teszt es utana vérzés .mar fura lett volna ha harmadszor is bekövetkezik .Erzem is hogy nekem meg fog jönni ! Legyel te is pozitiv ! Amíg nem jön meg , nincs a hónap veszve ! Nyugi! Nekem holnap kell nem megjönnie !
Látom kicsit zagyvan irtam. 😂 De a lényeg kivehető .telorol irok .bocsi
Utolsót irtam .
M
Legyen igazad kérdező és ne jöjjön meg egyikünknek se !
Iszom a ciklus első felében a cickafarkat , másodikban a palastfuvet .Mehpempot is vettem ...kell valami amiben hisz az ember 😂 ...mar az is segíthet tudat alatt.E vitamint is fogok venni ahogy javasoltad.Mi nem vagyunk mar fiatalok ! En 25-en leszek 36 , a parom meg 38 volt a nyáron .Mindkettonknek van gyereke az előző házasságából , 2-2 (mind velünk élnek)
Nagyobbak mar , nekem van egy aki 6 éves lesz .Szeretnenk azert még egy közöset nekem a gyerekek elsőre összejöttek amúgy.Most meg latod nehezen .Missed ab. volt márciusban , azóta semmi .
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!