Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
A peteerest csak ugy számoltam ki ! 26 napos ciklussal .mashogy nem neztem mert mar nagyon meguntam a tesztelgetest es társait .Lehet jovo honapban veszek ovu tesztet ujra (ciklusban ) , hogy lássam hogy működik e minden .Még mindig csak ilyen barnás pecsét van , de ugy görcsől ahogy szokott ezert tudom hogy meg fog jönni .
M.
Remeljuk sehogy nemjon meg es nem kell ovuteszt csak pozi terhessegi lesz. De jo lenne.:)..
Nekem iszonyatosan eg 2napja a gyomrom. Ez azthiszem a 10.dpo. ugy tervezem 12.dpo lesz a teszt napja. Ha negativ lesz akkor ugyis megjon, ha nem akkor 13-14dpon is tesztelek! :) nembirom kI ùgysem. Es van ide haza vagy 6db tesztem. :)
Szia. Sajnalom, remeljuk legközelebb sikerül.:/ :)
Koszi a jokìvànsàgot! Nekem itt a megfog jonni erzesem.. es szaraz is vagyok..szoval... kezdek imadkoznI a kovi hònapèrt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!