Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
Sziasztok! Gondoltam bejelentkezem :) Nem volt most időm alaposan végigolvasni az oldalakat, amikről lemaradtam, de drukk, aki még várja a decemberi pozi tesztet :)
10. ciklusnapon járok, lassan itt az ovu , bár se ultrahang se ovu teszt, így csak tippelhetem majd a napot. Tegnap szurkàlt valamiért a jobb petefészkem. Együtt voltunk 5. 7. 9. napon, nem direkt van így két naponta, csak igy jött ki :D 5. napon voltam vérvételen, az Fsh Lh picit siralmas szerintem, de a prolaktin idén először 400 alá ment, remélem a barátcserje hatása, úgyhogy nem hagytam abba. 21. napi progeszteronomra leszek nagyon kíváncsi. Olyan nagyon jó lenne egy pozitív teszt karácsonyra :) "B"
Kérdező drukkolok nagyon :) Az ovum napján nem is izgatom magam, inkább az a fontos, hogy legyen. Ezért érdekel csak a progeszteron :)
Attól nem félek, hogy lemaradunk, általában naponta együtt vagyunk, ez most még furcsa is, hogy "csak" kétnaponta :D
"B"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!