Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Figyelt kérdés
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
2016. nov. 22. 20:43
191/221 A kérdező kommentje:
Megjött
"L" :(
2016. dec. 8. 06:48
193/221 A kérdező kommentje:
Enis. De megyek nemsokara dokihoz. Majd megmondja mi a baj. Remelem..:(
2016. dec. 8. 09:25
194/221 anonim válasza:
Sajnalom nagyon :-( De majd legkozelebb! Lehet, csak az E vitamin vagy a palastfu.
195/221 A kérdező kommentje:
Palastfuvet nem iszom igazan. E vitamin nem okoz kesest.:/
2016. dec. 8. 15:17
196/221 anonim válasza:
Hmmm, na majd ird meg mindenkepp, mit mondott a doki! P.
197/221 anonim válasza:
Sziasztok, én december 25-26 körülre nem várom, azaz a napokban lesz ovum (remélhetőleg). 24. ciklusom, hogy próbálkozunk, túl vagyunk már egy Kaális konzultáción is, keressük az okot, hogy miért nem sikerül. "L2"
198/221 A kérdező kommentje:
Irok mindenkepp, h mire jutottam/ tunk orvosnál! :)
Húha!! 24.hònap... nagyon turelmesek vagytok. Kitartast kivanok? Probaltatok mar mindent gondolom E vitamintol az etrendvaltason at mindenen..:/
2016. dec. 8. 16:16
199/221 anonim válasza:
L2: isten hozott :-) a legjobb helyre jottel, itt ebben a honapban mindenki babas lesz ;-) P.
200/221 anonim válasza:
Köszönöm szépen, én is sok sikert kívánok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!