Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
Sziasztok! Jelenleg a 19. ciklusnapon vagyok, ovum nem tudom mikor lehetett, de múlt szombat délután kétszer nagyon élesen benyilalt a bal petefészkem. Ha az ovu miatt volt, akkor kb 6. dpo. Elkapni biztos elkaptuk :) Még 9-10 nap és kiderül. Kedden megyek majd vérvetelre, progeszteron TSH prolaktin stb.
Kérdező sajnálom a cisztát, nekem 2014 -ben volt egy 5 hónapos closty kúrám és azóta többször is volt ciszta. Szerencsére eddig mindig felszívódtak. Bízzunk benne, hogy januárra Neked is eltűnik :)
"B"
Nagyon drukkolok. Remeljuk elkaptátok! Ird majd meg!!!! :)
Hat amig ujra es ujra jon addig eselytelen a baba. Mivel nincs tuszorepedesem ezert lesz a ciszta...:/
Megvolt ma a vérvétel, 23. ciklusnap 54,9 nmol /L a progeszeron. TSH 0,971 mIU/L. Örülök mindkettőnek :)
"B"
Sziasztok!
Ma teszteltem egy nagyon eros pozitivat! El sem hiszem, annyira orulok!
Nektek tovabbra is nagyon drukkolok, remelem mindegyikotoknek szuper eve lesz :-)
P.
Sziasztok ! Kérdező mi van veled ?
Nekem közben pozi lett a tesztem .26 napos ciklussal 27-en kellett volna megjöjjön , de nem jott .Jol meg is lepődtem mert most foglalkoztatott a dolog a legkevésbé ,nem is teszteltem korábban , abbahagytam a palastfuvet , cickafarkat, es a méhpempőt is .Es pont most lepett meg a babó !remelem minden ok lesz a tavalyi missed ab után !Ha nem lesz baj akkor nem megyek hamar dokihoz! Nem akarok idegeskedni többet hogy igy a petezsak meg ugy ! Nagyon rossz volt tavaly hetekig a bizonytalanság .Felek persze ! Fiatal sem vagyok ! 36 múltam karácsonykor .Azert remelem minden okay lesz !
Mindenkinek szorítok !
Boldog Uj Évet !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!