Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
Sajnálom kedves Kérdező, de ne add fel!
Én az 1-es vagyok, sajnos én meg fenyegető vetéléssel fekszem. Holnap derül ki, hogy mi lesz velem/velünk.
Szia. Nem adjuk fel!
Jaj.:( drukkolok èrtetek!! :(
Ki mikorra varja, lanyok?
Nekem a heten lesz valamikor ovum es majd 31ere nagyonnem varom.
1-es: nagyon nagyon szurkolok Nektek, majd irjal holnap, hogy minden rendben van! Addig meg pihenj.
SZIASZTOK!
1-Szurkoloook!!! Irj majd!! ♡♡
Utolso szia.:) nekem csak ma mult el . Ref volt 6-7 napos a menzeszem. Te h vagy?:)
Drukkolok tovabbra mindenkinek!
1-es vagyok, verzes ellenere ma (6+4) mar lattunk elo embriot, utemesen pulzalt a kis maszat. Nagyon sirtam. Bizok benne h velem marad. Velem kell maradnia. Muszaj.
Ma kiderult a gond. 5cm es csunya ciszta a bal felen.
Ezert kèsett. Doki szerint legalabb 2-2,5honapja lehet ott mert maskor felszivodik/kiverzem es 1,5 max 2cm.esem volt eddig. Egyuttlètben is kicsit akadalyozz. Amig nem tunik el azt mondta hagyjuk a babatemat. Es januarban megnez, ha meg ott lesz a gyogyszeres kezeles utan, akkor laparoszkopiaval kiszedi! :/ hat ennyi.. ujra cisztasodom. Fel evig tunt el.:(
Kerdezo: nagyon sajnalom, de lenyeg, hogy kiderult, szeded a gyogyszert es januarra meg majd jol eltunik ;-)
P.
1-es vagyok, sajnálom kedves kérdező, remélem megoldódik mielőbb!
Köszönöm az érdeklődést, egyelőre jól vagyunk, a vérzés csökkent, ma "csak" a hányinger kínoz majd egész nap. Holnap töltöm a 7.hetet és lépek a 8.hétbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!