Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Figyelt kérdés
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
2016. nov. 22. 20:43
41/221 A kérdező kommentje:
39# ertem. Koszi h leirtad. Megkavarodtam. Nagyon szurkolok! :) varom majd h irj!
2016. nov. 23. 20:31
42/221 A kérdező kommentje:
Nekem akkor volt koztes barnazasom, amikor kiderult a progihiány.:/ de hallottam babas esetrol is. Szoval muszaj varni. Kiderul! :)
2016. nov. 23. 20:32
43/221 anonim válasza:
Ha nem lesz semmi lent és kibírom addig, akkor szombat reggel tesztelek. De magamat ismerve lehet már holnap reggel fogok :D "B"
44/221 A kérdező kommentje:
Csak egy tesztet veszìtesz semmi màst! Ha negativ , akkor meg ismetled. En amugy a helyedben pènteken tesztelnèk! :)
2016. nov. 23. 20:45
45/221 anonim válasza:
Meglátom, második hónapja szedem a premens nevű tablettát, lehet az viccel meg és amiatt nem kezdtem el ma barnázni. Tegnap amúgy csináltam egy tesztet, párom szülinapja volt és gondoltam hátha meg tudom lepni vele :) Sajnos hómező lett. "B"
46/221 A kérdező kommentje:
Hat talan utoszulinapi ajandek! :) ha mas nem Mikulas ajandek! :) :)
2016. nov. 23. 21:10
47/221 anonim válasza:
Sajnos ma reggel készülődés közben elkezdtem barnázni, ébredéskor éreztem is a hasamban a feszülést. "B"
48/221 anonim válasza:
1-es vagyok, ez a mai tesztem, azt hiszem ennek már hihetek! :)
Mindenki másnak is sok sikert kívánok!
49/221 A kérdező kommentje:
47# sajnalom. A kovetkezo ciklus nyero lesz. :)
48 # gratulalok. Vigyazz magatokra!:))) szerencsesek vagytok!:))
2016. nov. 24. 10:01
50/221 anonim válasza:
Sziasztok ! M vagyok .Mar irtam előrébb bemutatkozó sorokat .Alkalmaz még rajtam kívül valaki tealkat ? Baratcserjet? ...vagy mást ? Nekem ez a harmadik hónap hogy iszom a teakat .Most méhpempőt is elkezdtem ujra ebben a ciklusban .Nem tudom segítenek e ...de mar lehet a pszichenek jot tesz hogy az ember hisz valamiben . 😀 . Dec . 2 a nem várt napja .
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!