Ki nem varja december elejere? Kozepere?
Karacsonyi ajandeknak szuper lenne egy pozi teszt nem? Megosztanatok velem ha ti is akorul teszteltek?
En dec 6án! :)
Jolenne egyutt izgulni.
22N
1es: nagyon-nagyon gratulalok! :-)
B: nem baj, majd a kovetkezo honapban sikerulni fog!
M: en most kezdtem el ovu utan palastfu teat inni (volt egy kisebb nogyogyaszati mutetem, arra is ajanlottak, hogy segit a felepulesben - na mondom akkor itt az ideje inni azt is - amugy egesz finom ize van), amugy meg a Centrum teherbeesest segito vitaminjat szedem, meg melle pluszban E vitamint, mert az nincs tul sok benne. Parom is A-C-Et, Szeleniumot es Cinket. Meg azert mi nagyjabol egeszsegesen taplalkozunk, sportolunk, viszont ugye mar "oregebbek" vagyunk :-)
En amugy mar egy kicsit megnyugodtam - az elso par honapban nagy csalodaskent eltem meg, hogy nem jott ossze a baba azonnal (nagyon turelmetlen vagyok), de aztan mondta Anyukam, hogy o a noveremre majdnem egy evet vart, ram is tobb, mint fel evet, a noverem is vart az unokahugomra egy evet... Majd jon az en babam is nemsokara, mar nagyon varjuk :-)
Kerdezo: ez az 5. ciklus, miota abbahagytam a fogamzasgatlot. Remelem Neked is osszejon minel hamarabb, en drukkolok!
A #21 es az #54es is en voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!