Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Sziasztok.
Nekem az elozo honap elejen lett pozi a tesztem, ha nem gond veletek maradnek :)
Betti
Szia Betti, Gratulálok a pozi tesztedhez :)
Hogy bírod a babavárást? Van valami kellemetlen tüneted?
Ancsa vagyok.
Hát igazából reménykedem, de próbálom nem beleélni magamat, már két éves múlt a fiam. nem lenne gond ha jönne már a kistesó :) de ugyan akkor lehet nem a megfelelő pillanat lenne, mivel nem rég költöztünk be a házunkba és van még mit felújítani. de ha a sors így akarja hát örülünk. remélem holnap tudok venni "sunyiba" tesztet, a férjemnek hó végén lesz a szülinapja akkorra tervezem neki bejelenteni, ha meg nem vagyok terhes akkor meg ő ne "csalódjon". nah de majd írok, hogy sikerült.
Émelygés, hànyinger és néha hànyàs. Meg elég fàradékony vagyok. Szombaton leszunk 9 hetesek.
Betti
Gratulalok Noncsi :) mennyi idos a nagyteso?? Nalunk is masodik gyerkoc lesz.
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!