Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Figyelt kérdés
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt. Kérlek a válasz végén írjatok egy betűcskét vagy egy nevet hogy ne keverjük össze egymást. Köszönöm

2016. nov. 1. 08:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/184 Kérdésekzöme ***** válasza:
100%
Sziasztok! Nekunk ez lesz 8-ig honap probalkozas.😞 Ittam jo db-ig palastfu es cickafarkfu teat, szedem a vitaminokat. Szeptemberbe dokinal voltam premenst javasolt, azt mondta hogy ciklus masodik felebe fog segiteni, nem reg vettem a 2. dobozzal. Most olyan 11-13 korul lesz ovum ho vegere nagyon nagyon nem fogom varni. Udv.: Jetta
2016. nov. 2. 18:50
 32/184 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, Kitti vagyok. Ma délután nagyon erős pozitívat teszteltem Predictor earlyvel. Még mindig nem hiszem el!!! Végre sikerült :) Szorítok nektek :*
2016. nov. 2. 19:06
 33/184 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, én az a Kitti vagyok, aki negyedikére nem várta! :)
2016. nov. 2. 19:08
 34/184 A kérdező kommentje:
Szia Kitti nagyon örülök neked, Gratulálunk, végre megvan a hónap első pozi tesztese :) fel tudod nekünk tölteni? Nagyon szeretünk szép pozitív teszteket nézegetni.
2016. nov. 2. 19:46
 35/184 anonim ***** válasza:
100%

Persze :)

[link]

Remélem jó a link, még sosem csináltam ilyet :D

2016. nov. 2. 20:23
 36/184 A kérdező kommentje:
Nagyon gyönyörú pozi teszt. Gratulálok még egyszer, nagyon vigyáz mostantol magatokra. Valami tüneted van esetleg?
2016. nov. 2. 20:32
 37/184 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Én is csatlakoznék. 28-ra nem várom. Most kezdtem a cickafark teát. Szerintem valami borzalmas íze van. Ki hogy issza? K
2016. nov. 2. 20:36
 38/184 anonim ***** válasza:
100%
Hasam szúrkál, kicsit olyan mintha meg akarna jönni, de mégis más. Éreztem, hogy ez most nem ugyanolyan, de nem mertem hinni a babában eddig. Melleim is feszülnek, meg vannak keményedve, de az ugyanolyan volt mint menzesz előtt. Ami nekem feltűnt az a folyásom volt. Eddig menzesz előtt mindig száraz voltam, most viszont tejszerű, kicsit vizes folyásom van. Nem sok, de van. Nem büdös, nem viszket, csak jelen van. Ja és tegnap sírva fakadtam a Béres csepp reklámon :D
2016. nov. 2. 20:42
 39/184 anonim ***** válasza:
100%
Kitti voltam :)
2016. nov. 2. 20:43
 40/184 anonim ***** válasza:
100%
Kitti én is gratulálok! :-) Nálam nem tudom mi van. Holnapra nem várom, de tegnap reggel egy csepp rózsaszín vér volt a WC papíron és azóta semmi. Viszont a melleim nagyon fájnak. Lehet, hogy beágyazódás volt? Nem merek tesztelni, majd csak szombaton. Szerintetek esélytelen ez a hónap? Noncsi
2016. nov. 3. 05:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!