Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Sziasztok! Nekem egész októberben kimaradt a vérzésem. Kb. 2 éve volt ilyen. Akkor nem derült ki miért...
Azóta sem jeletkezett. A tesztjeim negatívak. :(
Több mint 10 napos késésnél lehet még reménykedni? Nem kellene már a tesztnek kimutatni, ha amiatt késne?
Bari
"Bari" szerintem már kimutatta volna a teszt ha babó lenne :(
Dokihoz fogsz menni a problémával? Nekem még soha sem volt hasonló ugyhogy nincs tapasztalatom ilyen esetekben.
Persze, elmegyek majd dokihoz.
A múltkorinál azt mondta, hogy előfordul az ilyen. Semmi rendelleneset nem látott.
Pedig úgy örülnénk, ha baba lenne...:(
Bari
Sziasztok!
Nekem 12èn kellene nem megjönnie,van aki szintèn akkorra nem várja?Gratulálok a sok pozisnak,remèlem èn is csatlakozhatok ebben a hónapban hozzátok! ;) tegnap volt egy kis barna a wc papíron reggel meg du,dr nagyon pici,meg most reggel is ,de az is èpp hogy valami volt.remèlem rosszat nem jelent! A többieknek is megy a drukk!! :)
Jaj de jó, gratulálok a pozitív teszteknek. Nagyon boldog babavárást kívánok! :-)
Nekem sajnos megjött 4-én este. Most éreztem először olyan igazi csalódottságot. Az első két hónapban csak szimplán tudomásul vettem, hogy hát nem most lesz még babánk, de most valamiért különösen bíztam benne. De sebaj, előttünk a köv. hónap... de talán jobb lenne elengednem kicsit a dolgot... de azért nehéz lazán venni és nem ezen járatni a fejem
Szép napot! :-)
Sziasztok csajok!
Az oktoberi forumra irtam mar!
Holnapra nem varom..
Ma este 6kor csinaltam egy tesztet!
EROS POZITIV LETT!
huu nem.akarom elhinni!!!
Dia
Dia Szívbol Gratulálunk. :)
Megmutatod majd nekünk?
Szia! Gratulalok :) szep eros pozitiv :)
Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!