Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Sziasztok. voltam az októberi posztban is. Tündi vagyok és a mai tesztem feltöltöm. szerintetek is pozi ez ugye?
mensi előtt vagyok 2 nappal
K! Én a teákat reggel éhgyomorra ittam mindig, az ízükhöz hozzá lehet szokni. Se cukor se citromlevet nem raktam bele. Apró kortyokba idd, úgy tűrhető. Ha nagyobb kortyokba ittam majd nem elhánytam magam tőlük.... :)
Tündi, ez pozitív. :)) Gratula mindenkinek!;)
Jetta
Noncsi, mikor volt peteétésed? Szurkolok, hogy ne jöjjön meg :)
Tündi, ezt én is pozitívnak látom!! :) Gratulálok :*
Kitti
K! Én is éhgyomorra iszom a cickafark teát. Nem olyan rossz az íze. :) semmit nem szoktam beletenni. Viszont a palástfűnek annak nagyon erős íze van. ( Múlt hónapban megkostóltam. :)
Timi
ha nem gond csatlakozom. nem tudom mikor kellene megjönnie, mióta az első fiammal teherbe estem nem figyelem a ciklusom, kb ma holnap a max, péntek délután vagy szombat reggel tesztelek. sok sikert nektek is.
Ancsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!