Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Sziasztok!
5.-re nem várom!Nagyon nem!!!Ez a 10.próbálkozós hónapunk,kistesót szeretnénk!Tüneteim:mellfeszülés,mindjárt megjön érzés,apró szúrkálások néha,és végtelen fáradtság.
Mindenkinek pozitív tesztet kívánok :)
"M" voltam
Sziasztok!
En is uj vagyok, a parommal ez az 5. probalkozos honapunk, 11-ere nem varom.
Tudom, hogy ez nem sok ido, de en ugy erzem, hogy keszen vagyok es amugyis nagyon turelmetlen vagyok, ugyhogy en mar a vilag osszes terhessegi tunetet tapasztaltam :-) Most mar csak akkor tesztelek, ha esetleg egyszer vegre majd nem jon meg. Remeljuk ebben a honapban!
Nagyon jo ez a kis csoport, ad az embernek egy kis erot, hogy mas is van hasonlo helyzetben. Talan ti nem neztek bolondnak! :-)
Az elejen vettem egy mikroszkopot, de abban sosem lattam semmit, mar meg is ijedtem,hogy ovum sincs, de aztan a papiros teszt bevalt, utoljara most volt pozitiv 27en. Mi amugyis naponta egyutt vagyunk, szedek Centrumos terhesseg elotti vitamint 4 honapja es ebben a honapban mehpempot is.
Remelem sok sok +os honap ele nezunk! Akinek mar osszejott annak kellemes babavarast!
Petra
bognarzsanett01 Kiváncsian várjuk az eredményt :) majd írd meg nekünk.
"M" 5ig már csak pár nap, én holnapután már biztos csinálnék egy tesztet
"Ági" hajrá hajrá adig még sokat próbálkozhatok
"Petra" sok sikert kívánok hogy most sikerüljon. Első baba lesz? Akkor fóleg elhiszem hogy türelmetlenek vagytok de hát egyébként is ezek a próbálkozásos hónapok tele vannak izgalmakkal. Az a fontos hogy ne görcsölj rá nagyon.
Én eldöntottem hogy mostantol lazán álok a dolgokhoz és nem figyelgetem magam, nem kébzelek be tüneteket stb. Ha jönni akar ügy is jönni fog, szeressuk egymást amikor jőlesik.
Sziasztok!
Én negyedikére nem várom, ez a hatodik hónapunk. Holnap veszek tesztet! Szorítsatok, én is szurkolok mindenkinek. Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!