Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Sziasztok!
Remélem, lehet még csatlakozni. :)
Én szombatra nem várom, ez a 2. próbálkozós hónapunk, kislányom elsőre összejött. Ő most 16 hónapos :) Tünet egyelőre semmi a mellfeszülésen kívül, viszont elsőre sem volt nagyon.
Sok sikert mindenkinek!!
Manna
Szia "Manna" persze hogy lehet még csatlakozni :)
Sok sikert, majd ird meg az eredményt.
Akik pozit teszteltek, hogy érzitek magatokat?
Akik pedig a napokban nemvárják van egyenlóre valami tünet?
Nekem hétfó, keddre kellene megjönie, most nagyon fájnak a melleim és egy kicsit szurkál a hasam.
Sziasztok, először is gratulálok én is a pozitív tesztelőknek :)
másodszor, kedves "kérdező" egyenlőre nincs tünetem, talán almosabb vagyok, bár előtte sem csattantam ki az energiától :) de nem vagyok rosszul. a fiamnál sem volt semmi tünet tehát most is erre számítok :)
Először is köszönöm szépen! :)
Gratulálok minden pozisnak, jó olvasni, hogy sokatoknak sikerült a baba. :)
Így estefelé eléggé elkezdtem szédülni, remélem, nálunk is pozitív lesz a teszt. Jó lenne egy kistesó a Manó mellé. :))
Sziasztok!
En tovabbra is a hanyingerrel es a rossz kozerzettel kuzdok, enni nem igazan esik jol, inkabb a 100% gyumolcslevek mennek, de abbol akar 4L is :) remelem lassan javul ez a helyzet, a munkahelyen annyira nem jo, de megfigyeltem, hogy kb du 5-tol vagyok nagyon ramatyul. Penteken megyunk uh-ra, ha minden jol megy 9het 6naposnak kell lennie, es megkapjuk a genetikara a beutalot. Kedden voltam vedononel, es kepzeljetek, hogy az elozo uh alapjan, apa szulinapjara irta a varhato szulest ;)
Elnezest ha kicsit hosszu lett :)
Betti
Gratula minden pozisnak, es azoknak akik meg mostanaban nem varjak, azoknak megy a hatalmas drukk :)
Betti
Sziasztok!
Gratulalok en is minde pozisnak!
A tobbieknek megy a drukk :)
En ebben a honapban biztos voltam benne, hogy ket csikos lesz a tesztem!
Az oktoberi kerdesnel irta Betti, hogy nem kell ragorcsolni, neki is akkor sikerult!
Egyetertek vele 100%-osan!
Elozo honapban nagy tragediakent fogtam fel a negativ tesztet.
Viszont ra 2 napra uj munkahelyre kerultem!
Semmivel nem foglalkoztam. Nem volt idom.
A tesztet is azert csinaltam meg, mert furan fajt a mellem es nekem hanyingerem.volt!!! A mellfajasnal mar biztos voltam benne, hogy itt baba van.
Tudom.nehez fe probaljatok meg ne ragorcsolni! :)
Jelenleg mellfajdalom es neha hanyingerem van! Egyebb tunetem nincs.
November 29.ere kaptam idopontot az orvoshoz. ( nem birom kivarni, mintha a pozitiv tesz ota.megallt volna az ido)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!