Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Figyelt kérdés
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt. Kérlek a válasz végén írjatok egy betűcskét vagy egy nevet hogy ne keverjük össze egymást. Köszönöm

2016. nov. 1. 08:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/184 anonim ***** válasza:
jaj nicol nem hiszem el , de gratula , varom a kepet , remeljuk nem csalodsz ! cukibaba
2016. nov. 13. 16:58
 112/184 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm aranyosak vagytok :)!

Egyenlőre negatívnak veszem...nem örömködök mert volt már ennél erősebb tesztem is és még sincs babám még.Az alsó tesztet csináltam utoljára pár napja azóta nem teszteltem...kivárom,hogy ne jöjjön meg :)

Dia:Elméletileg 31-32 naposak a ciklusaim,de mivel volt az 3 napos maszatolás így nem tudom most mikor kellene megjönnie.A 19-ét saccoltam,kb akkor fogok tesztelni.

Nicol

2016. nov. 15. 09:54
 113/184 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok , voltam endokrinologusnal , es kell fogyjak 10 kilot !! es ujra megkell csinaljam az analiziseket , azt mondta maskepp fog mukodni a szervezetem es akkor terhes is maradnek , addig nem biztos amig cisztam van ! meg nem adott gyogyszert ra , majd az eredmeny utan lehet kapok gyogyszert is !!
2016. nov. 15. 10:03
 114/184 anonim ***** válasza:

[link]

A teszt pedig lemaradt...

Nicol

2016. nov. 15. 10:07
 115/184 anonim ***** válasza:

Az also tetszten latszik valami :)

Drukkolok nagyon!

Dia

2016. nov. 16. 06:55
 116/184 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Gratulalok a sok pozisnak :) szoritok azoknak akik nem varjak :) nekem ugy nez ki megint csuszott par napot az ovum mint mult honapba :) most egyelore varok. Sok idom nincs is vele foglalkozni mert a nagylany beteg most. Majd honap vegen nyilatkozok sikerult e :) ági
2016. nov. 17. 11:15
 117/184 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap voltam nőgyógyászati vizsgálaton és említettem az orvosomnak, h néha nyilaló fájdalmat érzek a hüvelyemben ami elégé fájdalmas szokott lenni.. Jövő hónapban megyek hüvelyi ultrahangra és megnézni a petefészkeimet. Egyenlőre azt mondta, h minden rendben talál, decemberbe meg lesz a citológia eredményem is.

Remélem minden rendben talál akkor is.:)

Pozisoknak gratula! :)

Timi

2016. nov. 17. 13:15
 118/184 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 7-es vagyok.:)

Ugyan sokat nem írtam, de gondoltam itt az ideje:) úgy néz ki, hogy első hónapban sikerült:) már 3 pozi tesztem is van:) dokihoz majd csak kb 2hét múlva megyek:)

Mindenkinek szorítok akinek esetleg nem sikerült a továbbiakhoz! És gratula azoknak akiknek összejött!! Sziasztok:)

2016. nov. 18. 08:57
 119/184 anonim ***** válasza:

Ma van a nemvárt napja és pozi lett a Facelle :)

Nicol

2016. nov. 19. 16:46
 120/184 anonim ***** válasza:

7-esnek es Nicolnak nagy gratula! :-)

Nekem megvolt a kis mutet, minden rendben, most 4 hetig nem lehet osszebujni, de utana probalkozunk tovabb :-)

2016. nov. 19. 17:20
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!