Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Köszönöm aranyosak vagytok :)!
Egyenlőre negatívnak veszem...nem örömködök mert volt már ennél erősebb tesztem is és még sincs babám még.Az alsó tesztet csináltam utoljára pár napja azóta nem teszteltem...kivárom,hogy ne jöjjön meg :)
Dia:Elméletileg 31-32 naposak a ciklusaim,de mivel volt az 3 napos maszatolás így nem tudom most mikor kellene megjönnie.A 19-ét saccoltam,kb akkor fogok tesztelni.
Nicol
Az also tetszten latszik valami :)
Drukkolok nagyon!
Dia
Sziasztok!
Tegnap voltam nőgyógyászati vizsgálaton és említettem az orvosomnak, h néha nyilaló fájdalmat érzek a hüvelyemben ami elégé fájdalmas szokott lenni.. Jövő hónapban megyek hüvelyi ultrahangra és megnézni a petefészkeimet. Egyenlőre azt mondta, h minden rendben talál, decemberbe meg lesz a citológia eredményem is.
Remélem minden rendben talál akkor is.:)
Pozisoknak gratula! :)
Timi
Sziasztok! 7-es vagyok.:)
Ugyan sokat nem írtam, de gondoltam itt az ideje:) úgy néz ki, hogy első hónapban sikerült:) már 3 pozi tesztem is van:) dokihoz majd csak kb 2hét múlva megyek:)
Mindenkinek szorítok akinek esetleg nem sikerült a továbbiakhoz! És gratula azoknak akiknek összejött!! Sziasztok:)
Ma van a nemvárt napja és pozi lett a Facelle :)
Nicol
7-esnek es Nicolnak nagy gratula! :-)
Nekem megvolt a kis mutet, minden rendben, most 4 hetig nem lehet osszebujni, de utana probalkozunk tovabb :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!