Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Figyelt kérdés
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt. Kérlek a válasz végén írjatok egy betűcskét vagy egy nevet hogy ne keverjük össze egymást. Köszönöm

2016. nov. 1. 08:04
 151/184 anonim ***** válasza:
A 146 kérdésre kérlek valaszoljatok. Cuki baba ...
2016. nov. 28. 05:46
 152/184 Nyuszilány83 ***** válasza:

Szia! Nem tudom hogyan tartozik ide a regenor csepp vagy mi... véleményem? Én nem hiszek az ilyenekben... Bocs. Nem tudom ki mit fog válaszolni még rá...

De baba előtt fogyózni szeretnél vagy mi?

2016. nov. 28. 10:24
 153/184 anonim ***** válasza:
Cuki baba: Szerintem inkább sportolj egy kicsit, illetve a kajára figyelj oda. Ezek a fogyi tabletták, meg porok semmit nem érnek. Ez a csepp meg valami méregtelenítő, baba előtt vagy lehet közben nem biztos, hogy túl egészséges.
2016. nov. 28. 16:43
 154/184 anonim ***** válasza:

Ma teszteltem egy negatívat.. Teljesen kivagyok,h ez a hónap se sikerült. Olyan érzésem van, h már nem is érdekel, h lesz -e baba vagy se. Sz.r érzés.

Timi

2016. nov. 28. 17:14
 155/184 Nyuszilány83 ***** válasza:
Timi...mit is irjak...tudom mennyire sz.r...veled érzek...eddig minden hònapban csalòdtam..negativ tesztek..totál elegem van..1én nem várom...de ha megjön le fogok ....rni az egészet...páromnál tuti minden ok. Voltunk vizsgálaton...legfeljebb elmegyek én is hormon vizsgálatra...hogyan ne legyünk elkeseredve? Hogy ne gondoljunk erre??? Aki meg nem akar terhes lesz....😵😵😵😵 Biztos h nel lehet baba???
2016. nov. 28. 17:29
 156/184 anonim ***** válasza:

Azt hiszem egy darabig nem fogok írni.. Megpróbálom elengedni ezt az egész témát.

A pozisoknak gratula, többieknek meg kitartás. ;)

Sziasztok!

Timi

2016. nov. 28. 22:03
 157/184 anonim ***** válasza:
Ket nap kesessel teszteltem de negativ demeg sem jott bar gorcsolgetek odalenn Ági
2016. nov. 29. 07:28
 158/184 anonim ***** válasza:
Sziasztok. én írtam hogy 2.ára nem várom. ma vagyok 11.dpo n halvány pozit teszteltem reggel erre ma felnyultam wc papirral és lett egy kis rózsaszín rajta... :( totál elvagyok keseredve. egésznap görcsöl a hasam ugy érzem mindjárt megjön. eddig még nem jött de biztos megfog. sose szokott ennyivel hamarabb :/ 4.hónapja próbálkozunk. Tündi
2016. nov. 29. 14:13
 159/184 anonim ***** válasza:
Nekem ma sem jott meg bar ket- harom torlesnel piros volt de elmult. Hetvegen kellett volna megjonni. Ági
2016. nov. 29. 21:05
 160/184 anonim ***** válasza:
miért nem csinálsz tesztet? hétvégén kellett volna megjönnie akkor már ki kell hogy mutassa ha van baba :) drukkolok :)
2016. nov. 30. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!