Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Figyelt kérdés
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt. Kérlek a válasz végén írjatok egy betűcskét vagy egy nevet hogy ne keverjük össze egymást. Köszönöm2016. nov. 1. 08:04
161/184 anonim válasza:
Tegnap csinaltam negativ lett most ugy nez ki megjott
162/184 anonim válasza:
Sziasztok! Ma voltunk a genetikai ultrahangon, minden rendben volt, a doki azt mondta a kisfiam,,Kisfiú'' kerdesere, hogy hat, en latok valamit ami inkabb futyi ;) uh ugy latszik ismet fiunk lesz, bar en nagyon lanyt gondoltam, de orulok, hogy egeszseges az, hogy fiu vagy lany lesz nem fontos :)
Betti
163/184 anonim válasza:
Na... Vagyis tegnap voltunk :D
164/184 Nyuszilány83 válasza:
Gratulálok Betti ! Biztos szuper érzés lehet :))))
165/184 anonim válasza:
Kiváncsi lennék a véleményekre.... hetvegen nem kellett volna megjonnie kedden csinaltam tesztet full negativ. Viszont tegnap meg ma neha torlesnel ver van de inkabb ilyen nyak /bocsiiiii/ ilyen a mensi utolso napjan szokott lenni. Egy ket torlrsnel van aztan nincs par ora mulva van majd nincs. Mensinek nem neveznem. Szerintetek mi lehet ez? Ági
166/184 Theressita válasza:
Nem tudom, Ági, nekem például néha így szokott megjönni. Volt, hogy két napig azt csinálta és aztán jött rendesen... nehéz ügy...
167/184 anonim válasza:
Koszonom Theressita erdekes nekem soha de soha nem volt ilyen jott es ment a mensi
168/184 anonim válasza:
nekem is kezd megjonni ! cukibaba , de nem baj mert ugy is kell menjek analizisre !
169/184 anonim válasza:
Nekem tegnap egésznap görcsölt a hasam de annyira mint egy erősebb mensi napon. megállás nélkül. el is keseredtem hogy elöbb jön meg(2.ára nem várom) aztán mára elmult mensi se jött meg. bizakodok. szerintetek lehetett ez beágyazódás? vagy mitől görcsölt igy a hasam?
170/184 anonim válasza:
ja Tündi voltam :) Sajnálom Ági hogy megjött,de majd Karira! drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!