Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Figyelt kérdés
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt. Kérlek a válasz végén írjatok egy betűcskét vagy egy nevet hogy ne keverjük össze egymást. Köszönöm

2016. nov. 1. 08:04
 141/184 Nyuszilány83 ***** válasza:

Sziasztok!1 hete totál meg vagyok fázva. Nem merek rá szedni semmit...te vitaminok pihenés...totál vég van...amit érzek?? Fura

...eddig szokott görcdölni a hasam...most semmi.. a mellbimbòm nagyon durva..annyira érzékeny....jòl esik a pihenés... kivi vagyok mi lesz ebből...ez lenne a 4ik hònapunk... nektek akkor nagyon semmi tünet?? Drukkolok nagyon mindenkinek! Kitti.

2016. nov. 25. 22:39
 142/184 Theressita ***** válasza:
hát, mint írtam, én is dec. elejére nem várom, de csak azt érzem, mint máskor ilyenkor...enyhe görcsök, hspuffadás, semmi extra...de szerintem most sem jött össze...ebben a ciklusban annyire nem is foglalkoztam már a dologgal, mert múltkor elég csalódott voltam, így próbálom elengedni a dolgot...
2016. nov. 26. 08:45
 143/184 Nyuszilány83 ***** válasza:
Szia! Tudom milyen rossz... ezért nem szeretném èn sem beleélni magamat...csalòdni a legrosszabb...ezért csak akkor tesztelnék ha kimaradna....kìváncsi vagyok a többiekre is...aztán lehet hogy még nem is lehetne érezni semmit se....
2016. nov. 26. 09:48
 144/184 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma voltam orvosnál, 6 hét 3 napra tippelte a terhességet. :) Szívhang van!! :)

Remélem, egyre többen teszteltek majd pozitívat, megy a drukk mindenkinek! :)

Manna

2016. nov. 26. 12:49
 145/184 Nyuszilány83 ***** válasza:
Gratulálok Manna!! Neked volt valami tüneted?? Miòta pròbálkoztatok? Milyen érzés volt a pozi tesztet meglátni??  Kitti.
2016. nov. 26. 13:42
 146/184 anonim ***** válasza:
a reg-enor csepp az segit a fogyasban ?valaki ajanlotta es itt erdelyben is meglehet rendelni , de megeri szerintetek? cukibaba
2016. nov. 26. 18:29
 147/184 anonim ***** válasza:
Nekem nincs elojele a mensinek. Ma vagy holnap /nem/ kene megjonnie mindig fajdogal a hasam faj a mellem de most semmi.bar par napot csuszhat is....nem elem bele magam legalabb is probalom. Ági
2016. nov. 26. 21:51
 148/184 anonim ***** válasza:
Sziasztok ma sem jott meg neha van mindjart megjon erzes de most a mellfajdalom eddig hianyzik /kopkopkop/ ma van a nem vart napja bar 1-2 nap belefer 26-27 naposak a ciklusaim neha 28 evek alatt 1x volt 30 napos igy varok 1-jeig. Ági
2016. nov. 27. 21:35
 149/184 Nyuszilány83 ***** válasza:
Szia Ági! Mértél reggeli hőt? 1-én tesztelsz? Hogyan tudsz nem arra gondolni? Olyan nehéz ez az egész...kikapcsolni az agyunkat.... annyira nem szeretném ha megjönne....
2016. nov. 28. 00:08
 150/184 anonim ***** válasza:
Szia Nyuszilany. Sosem merem a homet. Most ejjel jobban gorcsolok igy vagy vagy....nem tudok mit tenni ha megjon.
2016. nov. 28. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!