Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November
végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új
remény, új izgalmas várakozás együtt.
Figyelt kérdés
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt. Kérlek a válasz végén írjatok egy betűcskét vagy egy nevet hogy ne keverjük össze egymást. Köszönöm
Sziasztok😊😊😊 El sem tudom mondani milyen érzés...100%szerelembaba...nov 3kor jött meg utoljára..elhstároztuk h nem görcsölünk rá..csak szeretjük egymást...hò vége fele vettem észre h furin érzem magam...mintha nem lettem volna önmagam...meg a cicim...mintha külön életet élt volna...bár féltem mert görcsölt a hasam a nem várt napján...dec 1...kértem a vőlegényem hozzon nekem tesztet...hajnalban kilopòztam mert nem vártam reggelig...majdnem kidobtam a tesztet mert nem láttam egyből a csìkot...aztán megjelent...nem bìrtam magammal...felvertem hajnali 4kor...azt se tudta hogy mi van...de rájött....hihetetlen érzés....dokihoz kb dec közepén mennénk..nagyon remélelem h minden rendben lesz....😊😊😊😊
2016. dec. 2. 20:52
177/184 Nyuszilány83 válasza:
Ancsa gratulálok....Tündi...picit eltüntem...mert még most sem fogom fel...veled mizu???
2016. dec. 2. 20:54
178/184 anonim válasza:
Nyuszilany :) hatalmas gratula :) nagyon orulok neked :) nekem is ilyen eros tesztem volt kb a legelso :) kb 6-7 hetesen menj, hogy legyen szivhang, legalabb megnyugszol :) Decemberi kerdest senki nem irt?? Jo lenne egy kitarto kerdezo, aki vegig kiseri a csoportot...
2016. dec. 3. 09:06
179/184 anonim válasza:
Nekem megjött 2.án pont időre :/ :) irtam neked privit facen nyuszilány :) ugyanabban a csoportban vagyunk ott is :)
2016. dec. 3. 14:28
180/184 Theressita válasza:
Nekem is megjött tegnap... Így jártunk most is. Legközelebb
Szilveszterkor nem fogom vàrni. további szép napokat mindenkinek!a pozisoknak szép babavàràst, többiek pedig kitartást és fel a fejjel :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!