Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Figyelt kérdés
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt. Kérlek a válasz végén írjatok egy betűcskét vagy egy nevet hogy ne keverjük össze egymást. Köszönöm

2016. nov. 1. 08:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/184 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 3,5 éve szeretnék teherbe esni. Ma vagyok a ciklus 7. napján, úgyhogy még bőven van hátra. De reménykedem, mint minden hónapban  "K"
2016. nov. 2. 07:31
 22/184 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ez a 6.hónapunk a férjemmel, hogy próbálkozunk. Reméljük, hogy ebben a hónapban sikerrel járunk :) Kicsit elvagyunk keseredve, mert fiatalok vagyunk és az ember azt gondolta, hogy hamar össze jön a babócánk.

Ma kezdem a cickafark-palástfű "kúrát".

Timi

2016. nov. 2. 07:52
 23/184 anonim ***** válasza:
100%

Ma reggeli tesztünk ismét negatív. :-( Ma van harmadik napja, hogy késik. Most eléggé el vagyunk keseredve. Ha lenne baba, már biztos kimutatta volna. Az inszeminációnk október 16-án volt, rá két napra még együtt voltunk. Október 20-án az orvos azt mondta, megrepedt minden tüsző. Szerintetek reménykedhetünk még?

Tudom, hogy nem itt kéne megkérdezni, de szerintetek késhet az E-vitamintól? 100 mg-os egy kapszula és csak 2 naponta vettem be. Az inszemináció után kezdtem el szedni.

Adrienn

2016. nov. 2. 08:04
 24/184 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Itt tobb lany azt irja, hogy nekik kesett tole:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2016. nov. 2. 09:32
 25/184 Theressita ***** válasza:
100%

Sziasztok :-)

Nekünk ez a 3. hónapunk...olyan laza próbálkozásnak fogjuk fel. Valamikor a napokban, e hét vége felé nem várom.

Ha jól számolom és értelmezem a jeleket, ebben a ciklusban 3 együttlétből is esélyes lehetne a dolog... Csak kicsit azért aggaszt, hogy hátrahajló a méhem (bár már sokan elmondták, ez nem feltétlenül baj).

Egyelőre pont úgy érzem magam, mint máskor a ciklus vége felé....

Sok sikert! :-)

2016. nov. 2. 10:02
 26/184 anonim ***** válasza:
100%
Szisztok Timi vagyok egyszer kb 1 éve már írtam hogy 2 éve próbálkozunk azóza végigjártunk 2 lombikot és most 14 hetes ikerbabákkal vagyok terhes😊 Kedves kerdező neked azóta sikerült?
2016. nov. 2. 10:41
 27/184 Nyuszilány83 ***** válasza:
100%
Sziasztok! Örülök, hogy van végre novemberi kérdés is! Jó érzés, hogy együtt izgulunk... bárcsak ne kellene izgulni és akik tényleg szeretnék hamar összejönne... milyen fura nem? Hogy mondják védekezni kell... stb... és akkor amikor tényleg szeretnénk, bevetünk mindent, ovuteszt,vitaminok stb... hónapokat és sajnos éveket is kell várni a csodára.. nem is értem ezt az egészet... mi 3 hónapja próbálkozunk.. bevetettem a cickafark és palástfű teát, ovutesztet csináltam, amin látszott 2 nap pozi, egy nap halvány és egy nap negatív, 2 naponta szerettük egymást.. most meg várakozás... örömteli a dolog.. csak ez a várakozás... nagyon rossz látni, hogy milyen sokunknak nem jön össze.. megszakad sokszor a szívem.. olvastam az esélyeket, 30-on felül vagyok... és eléggé elszomorít... megy a drukk mindenkinek !!! Kitti vagyok az októberi csopiból :)))
2016. nov. 2. 10:51
 28/184 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírtunk magunkkal és elmentünk az orvoshoz. Azt mondta, hogy az E-vitamintól nem késhet. Terhességet nem látott és azt mondta, hogy nemsokára meg fog jönni. Azt viszont nem tudta megmondani miért késik.

Jól megtréfált minket a sors. Még soha nem késett ennyit, pont most az első inszeminációnk után viszont igen. Nagyon nehezen akar összejönni nekünk. :-(

Több inszemre nem akarunk menni. Újra a természetre bízzuk magunkat.

Mindenkinek sok sikert kívánok! 😉

Adrienn

2016. nov. 2. 12:24
 29/184 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok örülök hogy it vagytok.

"K" 3,5 év elég hosszú idő, orvosok mit mondanak miért nem sikerül?

"Timi" 6 hónap az még teljesen belefér. Tudom milyen érzés, az ember mindig azt gondolja minél fiatalabb annál hamarabb sikerül, sajnos ez nem mindig van így, de nyugalom jönni fog a baba mikor jönni akar. A teázás az nagyon jo, sok mindenkinek segített már.

" Adrienn " nagyon sajnálom a negatív tesztet, írtad hogy mostmár a természetre bizátok magatokat, nagyon remélem hogy minél hamarább sikerül nektek.

" Theresitta" sok sikert kívánok. A hátrahajló méh nem hiszem hogy akadály lenne, többen is írták hogy úgy is sikerült nekik.

Szia Timi Gratulálok nagyon szép dolog ikrekkel terhesnek lenni. Sajnos azóta már más a kérdező, mostanában minden hónapban más volt.

Szia Kitti örülünk hogy itt vagy. Bizony jó érzés hogy támogatjuk egymast és hogy nem vagyunj egyedül, más is van hasonló helyzetben. A várakozás néha tényleg ideg örlő, de fontos nyugotnak maradni. A korod szerintem ne agasszon, teljesen jó.

2016. nov. 2. 13:00
 30/184 anonim ***** válasza:
100%

Adrienn: nagyon sajnalom, remelem a termeszet belehuz!

Timi: nagyon gratulalok az ikrekhez :-)

2016. nov. 2. 16:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!