Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. November végéig!? Jössz egy röpke felmérésre? Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Sziasztok!
Ez a 6.hónapunk a férjemmel, hogy próbálkozunk. Reméljük, hogy ebben a hónapban sikerrel járunk :) Kicsit elvagyunk keseredve, mert fiatalok vagyunk és az ember azt gondolta, hogy hamar össze jön a babócánk.
Ma kezdem a cickafark-palástfű "kúrát".
Timi
Ma reggeli tesztünk ismét negatív. :-( Ma van harmadik napja, hogy késik. Most eléggé el vagyunk keseredve. Ha lenne baba, már biztos kimutatta volna. Az inszeminációnk október 16-án volt, rá két napra még együtt voltunk. Október 20-án az orvos azt mondta, megrepedt minden tüsző. Szerintetek reménykedhetünk még?
Tudom, hogy nem itt kéne megkérdezni, de szerintetek késhet az E-vitamintól? 100 mg-os egy kapszula és csak 2 naponta vettem be. Az inszemináció után kezdtem el szedni.
Adrienn
Szia!
Itt tobb lany azt irja, hogy nekik kesett tole:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sziasztok :-)
Nekünk ez a 3. hónapunk...olyan laza próbálkozásnak fogjuk fel. Valamikor a napokban, e hét vége felé nem várom.
Ha jól számolom és értelmezem a jeleket, ebben a ciklusban 3 együttlétből is esélyes lehetne a dolog... Csak kicsit azért aggaszt, hogy hátrahajló a méhem (bár már sokan elmondták, ez nem feltétlenül baj).
Egyelőre pont úgy érzem magam, mint máskor a ciklus vége felé....
Sok sikert! :-)
Nem bírtunk magunkkal és elmentünk az orvoshoz. Azt mondta, hogy az E-vitamintól nem késhet. Terhességet nem látott és azt mondta, hogy nemsokára meg fog jönni. Azt viszont nem tudta megmondani miért késik.
Jól megtréfált minket a sors. Még soha nem késett ennyit, pont most az első inszeminációnk után viszont igen. Nagyon nehezen akar összejönni nekünk. :-(
Több inszemre nem akarunk menni. Újra a természetre bízzuk magunkat.
Mindenkinek sok sikert kívánok! 😉
Adrienn
Sziasztok lányok örülök hogy it vagytok.
"K" 3,5 év elég hosszú idő, orvosok mit mondanak miért nem sikerül?
"Timi" 6 hónap az még teljesen belefér. Tudom milyen érzés, az ember mindig azt gondolja minél fiatalabb annál hamarabb sikerül, sajnos ez nem mindig van így, de nyugalom jönni fog a baba mikor jönni akar. A teázás az nagyon jo, sok mindenkinek segített már.
" Adrienn " nagyon sajnálom a negatív tesztet, írtad hogy mostmár a természetre bizátok magatokat, nagyon remélem hogy minél hamarább sikerül nektek.
" Theresitta" sok sikert kívánok. A hátrahajló méh nem hiszem hogy akadály lenne, többen is írták hogy úgy is sikerült nekik.
Szia Timi Gratulálok nagyon szép dolog ikrekkel terhesnek lenni. Sajnos azóta már más a kérdező, mostanában minden hónapban más volt.
Szia Kitti örülünk hogy itt vagy. Bizony jó érzés hogy támogatjuk egymast és hogy nem vagyunj egyedül, más is van hasonló helyzetben. A várakozás néha tényleg ideg örlő, de fontos nyugotnak maradni. A korod szerintem ne agasszon, teljesen jó.
Adrienn: nagyon sajnalom, remelem a termeszet belehuz!
Timi: nagyon gratulalok az ikrekhez :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!