Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, asszonyok van kedvetek...

Lányok, asszonyok van kedvetek egy kis vitaindító kérdésre válaszolni?

Figyelt kérdés
Valójában nem vitára hívlak titeket hanem vélemény tapasztalat érdekelne ,hogy ki mit gondol a spontán peteérésről illetve a megszakításos modszer melletti teherbe esésről?Én valahogy nem hiszek benne,és ti?
2016. szept. 13. 16:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld pacsi!!!!Szivesen olvasom továbbra is a sztorikat :)
2016. szept. 13. 21:35
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi akkor csináltuk így, mikor megbeszéltük, hogy ha akar jönni a baba, hát jöjjön. 1 évig nem szándékozott, aztán ráhajráztunk élesbe, de így is várni kellett rá 7 hónapot. Nővérem 2x nem védekezett, csak vigyáztak, 1-1 kislány lett az eredménye.
2016. szept. 13. 21:47
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Spontan peteeresben nem hiszek, max abban, hogy tobb tuszo is megrepedhet akar a ciklus eltero idopontjaban is.

Az elso terhessegem megszakitasos modszer mellett jott letre, de idezve a paromat: "ebbol meg gyerek lehet!" Szoval erezte, hogy nem volt teljesen oke az a kiszallas es igaza lett. Szoval hiszek is benne, meg nem is.

2016. szept. 13. 22:16
 24/29 anonim ***** válasza:
15-ös voltam, bocsánat, rosszul mondtam. Megjött rendes időben, majd két hét múlva megint, és a második napján jött az irdatlan hasfájás. Menzesz közben is peteérésem volt.
2016. szept. 13. 22:17
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
"Makosak" vagytok...mi már csak rohogunk magunkon,hogy olyan meg nem volt,h nem vedekeztunk es en nem lettem terhes..de azt hiszem inkabb szerencsesnek mondom magunkat emiatt,de mostmár tutira fogok menni,mert háromnál tobb gyereket nem szeretnenk.:)(en vagyok a kismama)
2016. szept. 13. 23:34
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Parom amiota nemi eletet el azota alkalmazza a megszakitast soha senkinel nem tortent baleset es eleg gyakorlott is, amikor most terhes lettem ezert se ertettem hogy ez hogyan lehetseges, mert amugy szamomra is ez olyan fikcio volt mindig is, es ugye nalunk is mukodott eddig. Raadasul mivel szules utan voltam jo par honappal es a szexet se kivantam mar a terhesseg alatt sem igy tul surun nem volt akcio. Igy szamomra meg mindig rejtely hogy tortenhetett meg.

14-es voltam

2016. szept. 14. 07:21
 27/29 anonim ***** válasza:
Noveremnek 2 terhessege jott letre megszakitasbol. Nekem a 6ev alatt egyszer sem sikerult,viszont amikor terveztuk,mind a ketszer azonnal jottek a lanyaink... Szerintem ez nagyon egyenfuggo is
2016. szept. 14. 10:55
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha nem akarok gyereket, nem játszok a tűzzel. Figyelek a védekezésre, nem vagyok felelőtlen tini.
2016. szept. 14. 17:17
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi megszakìtással védekeztünk évekig,már az is eszembe jutott gond van valamelyikünkkel,aztán mikor úgy döntöttünk az első éles hónapban összejött. Viszont szerintem csak akkor védekezzen így bárki is,ha nem gond a "becsúszott" baba. Az elsőt várom épp,de már megbeszéltük,hogy kis korkülönbséget szeretnénk majd a gyerekek közt így szerintem szülés után is ezt a módszert választjuk majd. Viszont ha már nem akarunk több babát én mindenképp íratok gyógyszert. Annyi fogamzásgátló módszer van,aki még véletlenül sem akar gyereket az igenis tegyen ellene minnél többet!!!!
2016. szept. 25. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!