Lányok, asszonyok, akik hosszú ideig szedtetek fogamzásgátlót mikorra állt be utána a mensitek?
Figyelt kérdés
Több, mint 5 évig szedtem, aug.18-án hagytam abba (babát szeretnénk), akkor még a tabi hatására megjött, de utána csak 40 napra, majd 34-re, most meg 47 napra.Tudom, hogy mindenkinek a szervezete más, csak a tapasztalatokra lennék kíváncsi.2009. dec. 22. 12:19
1/11 anonim válasza:
10 évig szedtem, abbahagyása utána ugyanúgy maradtak a 28 napos ciklusok. Szülés után is.
2/11 anonim válasza:
Nekem nem állt be :( De simán jött a baba, nem is tudom, mázli volt-e, vagy hogyhogy. Most szülés után meg összevissza vérzek, akár hetekig, kiderült, mert nincs peteérésem. Most gyógyszert fogok megint szedni, meg fogamzásgátlót, hogy beszabályozza. De azt mondta a nőgyógyászom, sosem jön helyre.
3/11 anonim válasza:
Én is szedtem vagy 8 évig, kisebb szünetekkel.Október elején fogyott el, akkor hagytam abba.Azóta is 29. napra pontosan jön.Ami idegesít, hogy nagyon elhúzódik.5 napig olyan mint szokott, bár jóval kevesebb mint a tabi idején.És utána még vagy 4-5 napig pecsétel.Ez kb. 2 csepp/nap, de ahhoz bőven elég, hogy ne érezzem jól magam a bőrömben.
4/11 anonim válasza:
11 évig szedtem,utána is ugyanúgy jött meg mint előtte.Aztán a szülésem után 3 hónappal újrakezdtem,és de azóta is napra pontosan jön meg.
5/11 anonim válasza:
én 5 évig szedtem, utána sem volt gond vele, 25-26 napos ciklusaim lettek
6/11 anonim válasza:
Szió!
4 évig szedtem. Most júniusban hagytam abba, és utánna 1 hetet késett a mensim. Azóta olyan 30-34 naposak a ciklusaim.
Tehát mondhatni szerencsém volt, mert hallottam olyanról is h van akinek fél évig nem jött meg utána.
Ha ez segít, nekem a dokim aztmondta hogy akinek a fogigátló előtt is "pontos" volt a mensije, annak azután is hellyel közzel az lesz.
De mindenkinél más.
7/11 anonim válasza:
én ugyan csak 2 évig szedtem a terhesség előtt, utána nem tudom, hogy hogyan állt be, mert a 3 hónap kivárás után teherbe estem. A második alkalommal, amikor szedtem így alakult: 44 nap, 42 nap és aztán megjött rendesen, és azóta is rendben van.
8/11 anonim válasza:
Én csak egy évig szedtem, de fél évig nem volt utána menstruációm, azután is csak hormontabletták segítségével, úgyhogy szerintem neked annyira nem kell aggódnod, mint nekem.:S
9/11 anonim válasza:
6 évig szedtem és 5 hónap alatt rendeződött :( utána 5 hónappal 1. próbálkozásra sikerült a baba.
10/11 anonim válasza:
Én 7 évig szedtem, mikor abbahagytam 30 napra jött meg. Ez volt májusban. Azóta volt, hogy 28 napra jött meg volt, hogy 31-re. De novemberben egy hetet késett. De szerintem ez még belefér.. Ne aggódj, úgy is lehet babód, ha nem tökéletesen rendszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!