Lányok, hölgyek, asszonyok! Hányadik próbálkozás után sikerült teherbe esnetek?
3. próbálkozós hónapba jött össze.
Nem számolgattam soha mikor "kellene" együtt lennünk. Csak akkor voltunk mikor jól esett. Ha mondjuk 1 év után se jött volna akkor kezdtem volna jobban aggódni és számolgatni majd vizsgálatokra menni. De ennyire az elején nem aggodalmaskodtam annyit. Jó mondjuk meglepett amikor megjött a bajom és nem voltam elsőre terhes de hát szerintem ez normális. :)Ha nincs semmi egészségügyi gondotok akkor nem szabad rágörcsölni mert sokszor amiatt nem jön össze.
30. hónapban, sajnos több probléma is volt.
De most már itt a pociban, ez a lényeg :)
Az első gyerek a -1. próbálkozásra jött, ugyanis miután kijelentettük a férjemmel, hogy "Na jó, akkor a következő menzesz után nekiállunk!", már nem jött meg újra. Addig megszakításossal, vagy óvszerrel védekeztünk, így csúszott be észrevétlenül a legtökéletesebb időpontban. A második pedig 2. hónapban sikerült.
Sok sikert! Hajrá!:)
3. babámat várom, mindegyik (1 lány, 1 fiú, 1 fiú pocakban)elsőre összejött.
35 éves vagyok.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!