Ki mióta próbálkozik a babával? Hogy bírjátok?
Elso gyerekkel elso honapban teherbe estem. 2.5 eves. A masodikkal is az elso honapban de sajnos elvesztettuk Ot az 5-ik honap terhessegben aprilisban. Szornyu volt..
Ujbol elkezdunk probalkozni es megint elsore sikerult. 4 hetes terhes vagyok, de nem elem bele magam.... Neha inkabb jobb nem teherbe esni sokaig talan... Mint megszulni egy 5 honapos babat elve csakhogy az orvos kezei kozt meghaljon 1 percen belul...
1es Már én is lassan beleőrülök. Gyártom a negatív teszteket. Nekem még csak soha egy kétértelmű, halvány valami tesztem sem volt.
2es és 4es Az én környezetemben is mindenkinek elsőre sikerült, ettől a falra mászok és szerintem ettől görcsöltem be, hogy nekünk nem!
3as 4es Nagyon sajnálom, ami veletek történt! Azon már én is gondolkoztam, hogy lehet jobb az, ha nehezebben jön össze, mintha elvetélnék vagy baja lenne a babának, mert azt még nehezebben tudnám megélni. Sokan olyan hamar teherbe esnek és sokszor olvasom, hogy elvetélnek. Van aki többször is. Abba is beleőrülnék és rettegnék az újabb babánál...Kitartást! És kívánom, hogy soha ne ismétlődjék meg veletek ez a szörnyűség és csodaszép egészséges babátok szülessen mihamarabb!
Meg mindenkinek kívánom, hogy mihamarabb teljesüljön a vágya! Én tényleg mostanában azt mondogatom magamnak, ha megjön, hogy nem baj, legalább egyre közelebb kerülök ahhoz a ciklushoz, amikor sikerül! Persze nehéz, meg elkenődök, de próbálok talpra állni hamar és pozitívan állni a dolgokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!