Van olyan köztetek, akinek máj.17-e körül volt a ciklus első napja és babát tervez? Hogy bírjátok a várakozást a tesztelésig?
Nekem ő lenne az első.
23 éves vagyok, egészséges, kiegyensúlyozott.
Csak olyan hihetetlennek tűnik, hogy megfogan egy élet és növekedni kezd bennem. Tényleg ez a legnagyobb csoda, s szeretnék mihamarabb részesülni benne.
Aggódom, hogy sikerül-e,s vajon mikor.
Nekem pont május 17.én volt a ciklusom első napja,túl vagyok peteerésen is, úgyhogy most már csak várni kell :)
22/L
Sok sikert Nektek!
Én is úgy gondolom, hogy jókor voltunk jó helyen.
Csak a türelemmel valahogy hadilábon állok :)
Sziaszok, èn is veletek vàrakozok, menszim màjus 13.àn jött meg de aztán igazàbòl csak 19én jött meg....jövôhétre nem vàrom....1 éve van, hogy pròbàlkozunk, eddig sikertelenül.Szurkolok nektek sorstàrsaim:))
Én is 22 éves vagyok :D
Mi is 2 honapja probalkozunk,illeve ez lesz a 3.honap.
En fogamzasgatlot szedtem elotte,mindenki azt mondta,h konnyu utanna teherbeesni,de nekem kisse felboritotta a ciklusomat.Vettem erre a honapra ovutesztet is,remelem az majd segit :)Amugy a tesztekkel alig birom kivarni a mensi elso napjat.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!