Van olyan köztetek, akinek máj.17-e körül volt a ciklus első napja és babát tervez? Hogy bírjátok a várakozást a tesztelésig?
Mar en is alig varom,hogy lehessen tesztelni :)))
De meg nem sok ertelme lenne :s meg van egy ki ido :s
:))))
Szep napot!
Hogy vagytok???
Menszi???
teszt???
:)
En eddig meg jol vagyok :)
A ciklus.hu elszamolta magat...most hetvegere nem kell megjojjon! :O mar varom nagyon a 7veget :)
A kirandulasotok remelem szep volt :) jo ido volt vegre :)
Még a hét elején voltunk, de szerencsére nem áztunk meg, és sikerült felkeresni azokat a helyeket, amiket akartunk.
Nekem is hétvégén esedékes a tesztelés, már nem bírok magammal. De most pár régóta várt dolog is összejött, remélem ez sem lesz másképp...
Na lányok lassan itt a hétvége :) én 13-14re nem várom..kíváncsian várom mi lesz ebből a hónapból :)Nem tudom milyen tünetnek kéne,vagy nem kéne lennie :D fáj a mellem,de az mindig is szokott,szóval fogalmam sincs :)
Én vagyok az 1.hónapja próbálkozó 22/L :)
Én is kíváncsian várom, mi lesz. Tünetem nekem akadt, a ciklus 21. napja körül feszesebb volt hasam, és fájt a derekam.
Igazából tegnap 25-ös tesztet csináltam, ami nyilvánvalóan negatív volt.
Elég bosszantó, hogy nincs rajta a teszteken milyen érzékenységűek, ill 10-t alig kapni...
Hat azert meg ne add fel,mert elegge korai volt a teszted...
Nekem csak a jobb oldali petefeszkem szurkal,de azt mar csinalta multhonapban is...ugyhogy en nemtudom mi lesz :)))
22L
Igen, korai volt, meg nem is reggeli. Nagyon izgatott vagyok, s a testem is produkál bizonyos jelzéseket. S legfőbb vágyam az anyaság. Párommal igazán meghitt kapcsolatban, szeretetben élünk együtt, melyben előrelépést, megkoronázást a gyermekek jelentenek.
Ha összejön, költözünk is falura, s el is jövök táppénzre egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!