Kismamák, hogy bírjátok ezt a meleget?
Nekem a kolléganőm nem engedte bekapcsolni a légkondit, amikor 8 hetes voltam. 30 fokban ültünk. A 10. héten már nem volt szívhang.
Engem nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a meleg miatt volt, mert rosszul voltam tőle és rengeteget is ittam, lehet, hogy többet, mint kellett volna. De maga a rosszullét is okozhatta vajon? Izzadás, szédülés, fejfájás szintén.
Soha nem fog kiderülni, minden esetre legközelebb elmegyek táppénzre... Sajnálom már, hogy nem irattam ki magam, de azt mondták, a terhesség nem betegség...
Utolsó!
Sajnálom ami történt veled, de ne emészd magad.100% higy nem a melegtől volt, és a sok folyadéktól sem!
Én napi 4-5 litert iszom:-))
Kérdező:-)
Nagyoooon rosszul,,és kedvesem...kérdezem. Ki momdta Te neked, hogy ha fáj a fejed nem csillapíthatod?:-)
Engem a doki konkrétan leszúrt, hogy miért nem szedtem be eddig?:-)
Semmi bajod nem lesz. Vegyél be egy felet.
Nekem 10-20 hétig fejfájásom volt.
Mellesleg "örülj" neki, hogy még csak 13 hetes vagy és ezt a meleget nem nagy pocival kell viselned:-)
Gondolj bele, hamarosan meg lesz a babám és ebben a hőségben pakolhatok, vasalhatok, moshatok, takaríthatok, hogy mire itt a baba legyen rend!
De imádom a kismamaságom, és semmi nem kín:-)
33hkm
Kegyetlen ez a meleg, és már napok óta nem tudok aludni tőle még éjszaka sem!A 3-on lakunk és nagyon meg tud állni a levegő hiába van éjszakára szó szerint kereszthuzat csinálva!Folyamatosan megy a venti különben nagyon elviselhetetlen!Közben készül a babaszoba is, szóval még az is rátesz 1-2 lapáttal!
27 hkm
Az az igazság, hogy nekem is azt mondta a doki, hogy nem vehetek be fejfájásra gyógyszer. Nekem néha migrénszerű fejfájásom van, valószínűleg hormonális oka lehet.
Mondjuk hozzátette, hogy főleg az első 12 hétben nem szabad, a kérdező meg már a 13-ban van, de azért nagyon körültekintően kell választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!