Kismamák! Birjátok ezt a forróságot? Én már annyira nem birom, nagyon várom a hűvös időt.33 hetes vagyok, egyre nehezebb. benn vagyok a lakásba, de itt is már melegem van. Mit főztök esztek ilyenkor?
vannak napok, amikor meglepően jól bírom, de most 2-3 napja már nagyon (m)elegem van :( alig van étvágyam, csak laza kajákat ennék, sali, gyümölcs, ennyi
szerintem sokat iszom egy nap, ami jó, de ma elkezdtem figyelni is, biztosan meglegyen a 3 liter legalább
főzni nem főzök :D
Szió!!
Nagyon nehezen viselem én is ezt a meleget ha tehetem a lakásban töltöm az egész napot. Sok folyadékot iszom. Dinnyét is sokat eszem nagyon kívánom a napokban. Hideg kaját és salit eszek meleg kaja nem nagyon megy csak nagyon ritkán :).
36+2 hkm
Eszemben sincs sütni-főzni, megrendelem az ebédet, vagy kiveszek valamit a fagyasztóból.
Igyekszem gyakran zuhanyozni, sok vizet inni.
Két kicsimmel itthon vagyok, a földszinten játszunk, amíg bírják, mert itt hűvösebb van. Klímát csak a hálószobánkban használunk, de mivel sem a férjem, sem a gyerekek nem bírják, csak arra a kicsi időre tudom bekapcsolni, míg egyedül vagyok odabent.
A gyerekeket kora reggel viszem le az udvarra, vagy este 7 után, de még akkor is nagy a forróság persze.
Lehetőleg nem járok sehová, max. kisboltba hajnalban a kicsikkel, meg orvoshoz kocsival.
Kitartást mindenkinek!
36 hkm
Elég nehezen. Ráadásul terhességi diabéteszem van, így be kéne tartanom az evést, de nem megy. Egyszerűen nem tudok enni. Ha magamba erőltetem, akkor azzal a lendülettel ki is jön :(
Főznöm muszáj, de ezt általában este 10 körül intézem. Tegnap pont lecsót főztem.
A lakásban is 30 fok van. Már nagyon várom a lehűlést.
35 hkm
Rettentő nehezen, folyik rólam a víz!A pocakom óriási, vizet iszok rendületlenül, pedig néha már azt se kívánom de muszáj sokat inni. Egésznap a lakásban vagyok, de itt is délutánra 30 fok van, szenvedek rendesen. Főzni nem főzök semmit, anyum küld kaját, ha úgy van, vagy pedig rendelünk. Ha még ebbe a 30fokos lakásba elkezdenék főzni szerintem 35fok is lenne :D
35hkm
Sziasztok!
33 hetes vagyok, én meglepően jól bírom. Sokkal jobban, mint eddig. Pedig 3 terhességen már túl vagyok, azok sokkal nehezebbek voltak.
Én ugyanúgy főzök,mint eddig, de dinnye mindig van itthon, néha csak az esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!