Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Birjátok ezt a...

Kismamák! Birjátok ezt a forróságot? Én már annyira nem birom, nagyon várom a hűvös időt.33 hetes vagyok, egyre nehezebb. benn vagyok a lakásba, de itt is már melegem van. Mit főztök esztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

2013. aug. 6. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:

vannak napok, amikor meglepően jól bírom, de most 2-3 napja már nagyon (m)elegem van :( alig van étvágyam, csak laza kajákat ennék, sali, gyümölcs, ennyi

szerintem sokat iszom egy nap, ami jó, de ma elkezdtem figyelni is, biztosan meglegyen a 3 liter legalább

főzni nem főzök :D

2013. aug. 6. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Szió!!

Nagyon nehezen viselem én is ezt a meleget ha tehetem a lakásban töltöm az egész napot. Sok folyadékot iszom. Dinnyét is sokat eszem nagyon kívánom a napokban. Hideg kaját és salit eszek meleg kaja nem nagyon megy csak nagyon ritkán :).

36+2 hkm

2013. aug. 6. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Eszemben sincs sütni-főzni, megrendelem az ebédet, vagy kiveszek valamit a fagyasztóból.

Igyekszem gyakran zuhanyozni, sok vizet inni.

Két kicsimmel itthon vagyok, a földszinten játszunk, amíg bírják, mert itt hűvösebb van. Klímát csak a hálószobánkban használunk, de mivel sem a férjem, sem a gyerekek nem bírják, csak arra a kicsi időre tudom bekapcsolni, míg egyedül vagyok odabent.

A gyerekeket kora reggel viszem le az udvarra, vagy este 7 után, de még akkor is nagy a forróság persze.

Lehetőleg nem járok sehová, max. kisboltba hajnalban a kicsikkel, meg orvoshoz kocsival.

Kitartást mindenkinek!

36 hkm

2013. aug. 6. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Elég nehezen. Ráadásul terhességi diabéteszem van, így be kéne tartanom az evést, de nem megy. Egyszerűen nem tudok enni. Ha magamba erőltetem, akkor azzal a lendülettel ki is jön :(

Főznöm muszáj, de ezt általában este 10 körül intézem. Tegnap pont lecsót főztem.

A lakásban is 30 fok van. Már nagyon várom a lehűlést.

35 hkm

2013. aug. 6. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Rettentő nehezen, folyik rólam a víz!A pocakom óriási, vizet iszok rendületlenül, pedig néha már azt se kívánom de muszáj sokat inni. Egésznap a lakásban vagyok, de itt is délutánra 30 fok van, szenvedek rendesen. Főzni nem főzök semmit, anyum küld kaját, ha úgy van, vagy pedig rendelünk. Ha még ebbe a 30fokos lakásba elkezdenék főzni szerintem 35fok is lenne :D

35hkm

2013. aug. 6. 12:24
 6/8 A kérdező kommentje:
hát igen... rettentő.hőség....szombatra mond csak lehűlést. a baba is rengeteget rúg a pocimba, azért sem alszom, meg éjjel arra ébredtem csorgott rólam a viz, meg ugye többször kijárok éjjel mosdóra. én se főzök nappal, lehet késő este fogok, vagy korán reggelente. tegnap kora du. meg kivántam a sült csirkét, igy a férjem segitett és megcsináltuk, nagyon finom lett, de vagy 35 fok utána... soha többet sütni ilyen melegbe.izzadtunk a konyhába mint a ló, folyamatosan iszom én is , dinnye ezerrel, és fagyi, meg valami könnyű kis recepteket keresek majd... mi szept. 22.re vagyunk ki irva remélem nem lesz már akkor kánikula.
2013. aug. 6. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én majdnem 30 hetes vagyok..Nagyon nem bírom,kb már 20. héttől vizesedek,a meleg még rátesz.Állandóan a kezemben van egy fél literes hideg víz,tegnap elfogyott 4 liter..Majdnem hideg zuhany naponta többször...Ma grillcsirkét ettünk paradicsommal,zsemlével,leves helyett hideg joghurtitalt.Főtt ételt nem kívánom annyira.Mi 7.-en lakunk redőny nélkül,gondolhatod hogy sötétítővel mit tudok varázsolni ide délutánra.Délelőtt játszótéren voltunk a nagyommal,de ott nekem az a bajom h nem lehet félig fekvő helyzetbe felpócolt lábbal lenni,szóval minden bajom van,ingerültebb is vagyok...
2013. aug. 6. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

33 hetes vagyok, én meglepően jól bírom. Sokkal jobban, mint eddig. Pedig 3 terhességen már túl vagyok, azok sokkal nehezebbek voltak.

Én ugyanúgy főzök,mint eddig, de dinnye mindig van itthon, néha csak az esik jól.

2013. aug. 6. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!