Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamák hogyvagyto?...

37 hetes kismamák hogyvagyto? Hogy birjátok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 13:27
 1/7 anonim válasza:
ku*va rosszul
2013. júl. 16. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:

msot már egyre nehezebb.

Nem gondoltam volna, hogy ennyire kényelmetlen lesz.

2013. júl. 16. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!!

én most kezdem a 37 hetet, jól vagyok köszi,....Kisfiam lesz :) és 3. baba....

Már rettentő keveset mozog és inkább csak este. Fizikálisan jól bírom magam....

És Te kedves kérdező hogy vagy ?

2013. júl. 16. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Eléggé rosszul. Már hetek óta nem tudok aludni, nyűgös vagyok, zsibbadnak a kezeim, vizesedik... szörnyű. Szeretnék már nagyon szülni. Éjszaka óta folyamatos jóslóim vannak... szóval, várom a végét!

37+3 hkm

2013. júl. 16. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 37+3 napos, mi jól vagyunk teljesen, és még elég sokat mozog. Van hogy beleszédülök olyan helyen rug meg:D Holnap megyünk fordításra, mert medencevégű, első baba és nem nagyon szeretnék császárt... hátha sikerül megfordítani. De már azért én is várom, hogy lássam, foghassam. Ja és kisfiunk lesz:)
2013. júl. 16. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Már egyre nehezebb fáradt vagyok! Az alvásról ne is beszéljünk, katasztrófa! Sokat feszül a hasam és már egyre kevesebbet mozog a baba. Egyszóval már nagyon-nagyon várjuk a végét!! Nekem is fiam lesz, 37+5hk. Könnyű gyors szülést mindenkinek.
2013. júl. 17. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
én nekem is ugyanez a bajom vizesedés álmatlanság stb nekem is kisfiulesz elég sok fiu születik :) szerencsére és köszi a válaszokat .
2013. júl. 26. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!