Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Szerintetek menjek-e...

Kismamák! Szerintetek menjek-e vissza csak az AFP-re, vagy így, hogy semmi eltérés nincs, itt is elég nálunk (Miskolc). Itt is megcsinálják, viszont Debrecenben sokkal több mindent megnéznek a vérből. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Sajnos a közvetlen ismerőseim körében több olyan baba van, aki a rendszeres terhesgondozás és ultrahangok, vérvételek ellenére szívbetegen született. Ezért kértem Debrecenbe beutalót, mert ott jobban megnéznek mindent. De itthon is, ott is rendben volt minden, érdemes visszamennem azért, hogy ott szúrjanak meg? 12 hetes uh-n voltam Debrecenben. Igazából a családban semmi veleszületett probléma nem volt egyikünknél sem. Ott azt mondták,14 hetes, és a protokoll szerint hozzájuk kell visszamennem a 16 hetes AFP-re. Két nap eltéréssel volt 2 uh is, az egyik itthon, a másik a debreceni, mindkét helyen rendben találtak mindent. Utána még oda kellene menni a 18 hetes uh-ra is, de azt is meg tudják itthon csinálni.
2013. júl. 13. 13:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Én inkább Debrecenbe mennék.Én is végig oda jártam.Nagyon alaposak voltak.
2013. júl. 13. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!