Miskolc Semmelweis kórházban ha már kiderült h babám van onanntol kezdve UH-ra mehetek az ujj részlegbe? Vagy oda kell menni ami a fő épületbe van a másodikon? . Oda nem szivesen mennék.
Megsúgom neked: ugyanazok a szonográfusok (UH-os hölgyek) dolgoznak mind a két helyen, váltogatják egymást.
Tanácsadásra oda kell járnod ahová körzetileg tartozol, nem kívánságműsor sajnos. A kórházban amúgy sincs tanácsadás, az az SZTK-ban van.
Amúgy én a 18 hetes UH-on voltam először a kórház nőgyógyászati részlegén, előtte (3-szor) az SZTK 2. emeletén voltam én is.
a legelső UH alkalmával én is izgultam és én is azt hittem hülyének néz a nő és nem volt túl szimpatikus.
Rá pár hónappal ugyanaz a nő teljesen normális, kedves
volt.
Amúgy az elején még jobban jársz, ha az SZTK-ba mégy, mert a kórházban van, hogy órákat kell várni mire bejutsz UH-ra és sokszor le sem tudsz ülni, mert érthető módon azt a kevés helyet a nagyobb pocakú kismamák foglalják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!