12-13 hetes kismamák hogy vagytok? Mesélnétek?
Én 12 hetes vagyok.
Hetekig nem voltam túl jól, minden héten más bajom volt, de szépen lassan elmúltak a rosszul létek.
Most a fejem fáj két napja.
Ha sokáig nem eszem, akkor kezd ismét rosszalkodni a gyomrom, de ha eszek azonnal jobb lesz.
( eddig egyébként a 2-3 óránkénti kicsi evés vált be)
Jövő héten megyek UH-ra, vérvételre.
Már nagyon várom, hogy tudjam minden rendben van-e odabent.
Szia :) Én 14 hetes vagyok,és igazából semmi tünetem nincs,sokszor elgondolkozom hogy valóban terhes vagyok e :) 2 hét múlva megyek vérvételre,remélem lesz UH is :)Első baba lesz,nagyon várjuk már,nevek is megvannak(fogjuk rá :D)
De mesélj te is :) Tervezett baba volt?Kislányt,kisfiút szeretnétek?Neveken gondolkoztatok már?Első baba?
Én 12 hetes vagyok, most kezdek jobban lenni. Eddig sajnos minden nap a hányingerrel, hányással kűzdöttem, de úgy néz ki, hogy lassan ez is elmúlik. Végre következhet a várandósság kellemesebb része. Tegnap voltam uh-on és vérvételen, nagyon jó volt látni a kis drágámat.
Te hogy vagy kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!