Kismamák akik csíkosodtak? Mesélnétek?
Figyelt kérdés
Mikor kezdtetek el csíkosodni? Hol jelent meg az első? Innentől folyamatosan csíkosodtatok? Mennyire látszik szülés után?2012. aug. 30. 08:37
1/12 anonim válasza:
szia
én a 15. héttől kezdtem el csíkosodni az oldalamon, szerencsére annyira nem vészes még, de messze van a vége! sajnos még nem szültem meg, és egy darabig nem is fogok így sajnálom de nem tudom mennyire fog látszódni a szülés után
23 hkm
2/12 A kérdező kommentje:
Szia én is 23 hetes vagyok, és még nem csíkosodtam (kopp-kopp), nem is igazán szeretnék ezért tettem fel a kérdést. Kened magad valamivel?
2012. aug. 30. 08:48
3/12 anonim válasza:
szia!Én kenem magam olajjal (azaz az utóbbi napokban már nem), kenem magam brendonos terhességi krémmel és dm-es kismamakrémmel, illetve korábban a müllerben kaphatóval is kentem magam. A cicijeim 13 hetesen kezdtek csíkosodni, nekem a terhesség elején nőttek meg a melleim, az pár hétig csíkosodott.Az oldalam szintén ekkor kezdett, és a hasam 25 hetesen kezdett, elég brutálisan csíkosodik még most is, szó szerint szétrepedt a bőröm, fáj is nagyon, a hasam alján kezdett és szépen másznak fel a csíkok felfelé, még most is. Szülni még nem szültem, 39 hetes vagyok. Viszont a nagy többségnek nem csíkosodik a testük, nálunk a kórházba én vagyok a legcsíkosabb, és van egy két kismama, akinek van pár csíkja, de a többszégnek szép a bőre.
4/12 anonim válasza:
Hali.szerintem ez teljesen bőr tipustól függ hogy csikosodsz e és nem attól hogy kened e magad valamivel.én most vettem észre első csikjaimat eddig nem volt.
35+2hkm
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. :)
Tudom hogy bőrtípustól függ, de mégis kíváncsi voltam. :)
2012. aug. 30. 09:11
6/12 Gottacska válasza:
31 hetes vagyok! És mindenem csíkosodik :) hasam, combom , derekam ... de hát ez van! :( a barátnőm 2 éve szül a vádlija is csíkos volt (lila) de már alig látszik neki valami! majd halványodik
7/12 anonim válasza:
Én most töltöttem be a 34. hetet.Azt hiszem úgy a 28.ik héttől kezdtem el csíkosodni.Csak a hasam alján.Igaz nekem ez már a második terhességem, a lányommal is csak ott csíkosodtam.Vele kentem a pocim mégis csíkos lettem, így én most már nem kenegetem a hasam.Így is úgy is csíkos leszek:D Addig csíkosodtam még nőtt a pocim utánna abbahagyta.Szülés után kevésbé látszott ,egy idő után de látszik.
8/12 anonim válasza:
első vagyok
nem kenem magam, csak testápolóval, szerintem bármivel is kenném magam ugyanúgy kijöttek volna ezek a csíkok. de szerencsére nem sok van még (kopp-kopp), remélem nem is lesz, de majd kiderül :)
9/12 anonim válasza:
Kentem testápolóval magam és kb. a 28.héttől kezdtem csíkosodni és egyre rosszabb sajnos,pedig össz-vissz terhesség előtthöz képest 4kg-t híztam,de annyira nyúlik a hasam,hogy alul csíkos nagyon,és az oldalamon is van pár meg a combom elején.Még nem szültem,de amúgy a hasamon amik vannak,kezdenek már elhalványodni,de elég kis részen és nagyon kicsit csak.Hát ezzel jár sajnos...:S 35hkm
10/12 anonim válasza:
Amikor kezdtem kerekedni, azóta kentem a pocimat, meg is örültem, hogy 36 hetesen nincs egy csíkom sem (amikor hajlamos vagyok rá)! De elkiabáltam, mert az utolsó 2 hétben kezdtem csíkosodni, nagy bánatomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!