Van itt olyan kismama akinek a terhesség 22. hete után derült ki bármilyen rendellenesség a magzatnál? Mi volt ez? Vagy esteleg koraszülésekről mesélnétek?
Figyelt kérdés
Nem para mami vagyok, csak szeretek tisztában lenni mindennel Köszönöm a válaszokat2012. aug. 29. 10:14
1/6 anonim válasza:
Szia!Énis így vagyok,sokat aggódom,de okkal!Tavaly 26 hétre született a kisfiam,sajnos csak 3 napot élt.Most 24 hetes vagyok és most meg azt mondták h kevés a magzatvíz.Remélem nem lesz semmi gond ezzel a babokámmal is.
Neked minden rendben van?
2/6 anonim válasza:
Tavaly a 23. héten kellett megszülnöm, előtte minden rendben volt, megtelt a kicsi hasürege vízzel. Most 11 hetes vagyok, aggódom rendesen, bár mindenki azt mondta ilyen nincsen még egyszer, ez nem genetika miatt van. De nekünk már van két egészséges gyerekünk.
3/6 A kérdező kommentje:
Kedves első, köszönöm a válaszodat, igen nálunk minden rendben van. Sajnálom ami történt, és szorítok hogy ne legyen gond. :)
2012. aug. 29. 16:05
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2., és ez Uh-on derült ki? Honnan tudtátok meg? Nagyon sajnálom, és remélem veletek is minden rendben lesz.
2012. aug. 29. 16:06
5/6 anonim válasza:
2. vagyok. Minden vizsgálaton voltam, kombinált teszt genetikai UH még a 18. hetin minden ok volt, aztán én mentem babamozizni, hogy legyen videó a kicsiről, na az 2 percig sem tartott, azt mondta a szonográfus azonnal menjek a dokimhoz....aztán időhúzás jött mert két prof szakvéleménye kellet hogy megszülhessem, hát szörnyű volt....most is sírdogálok, remélem nem lesz ilyen most...
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, nem is tudom mit illik ilyenkor mondani. Nagyon szorítok, és ne aggódj tuti hogy minden rendben lesz!
2012. aug. 30. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!