Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Genetikai ultrahangról mesélné...

Genetikai ultrahangról mesélnétek?

Figyelt kérdés

Szerdán megyünk genetikai UH-ra és nagyon ideges vagyok miatta.Nem vagyok parás kismama,de ez most mégis nagyon aggaszt.Eddig csak hasi UH-on voltunk,de most hüvelyi lesz.

Mit fogunk majd látni?Apa ment veletek?Bent volt a vizsgálat alatt,vagy ilyenkor nem szokás bemenni?

Köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 27. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, Magán dokihoz mész vagy a kórházba? Én a 12hetesen magánnál voltam a 18 hetesen viszont kórházban. Mindkettő teljesen máshogy zajlott.
2012. aug. 27. 21:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt most a dokim végzi,majd a következővel megyek kórházba.
2012. aug. 27. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a 12. heti genetikai UH?

Én is a magánorvosomnál voltam és hüvelyit csinált. Apát is behívta, hogy jöjjön nyugodtan, hisz úgyis látott már alulról. :)

A nyaki redő vastagságát nézte, valamint hogy látható-e az orrcsont és a szokásos méreteket is leellenőrizte.

Ja és ekkor már megmondta, hogy kislány! (Azóta is az.)

20+3 hkm

2012. aug. 28. 07:20
 4/7 anonim ***** válasza:
12. heti genetikai ultranahangot nekem is a dokim csinálta. először próbálta hasival nézni, de mivel nem látott rendesen mindent, ezért aztán hüvelyi ultrahanggal nézte, nem emlékszem hogy annyira kellemetlen lett volna, én a méhszáj vizsgálatot, milliószor jobban gyűlölöm. Egy teljesen kifejlett magzatot fogtok látni, keze lába mindene meg van már ilyenkor, nekem van róla fotóm is és teljesen ember alakú. Ez természetes hogy apa jött velem. Magán dokihoz mindíg bejön. Inkább hívd be, had lássa a picit, a kórházba nem biztos hogy be fogják engedni aq következő uh-ra. nálunk senkit nem engednek be a kórházba!
2012. aug. 28. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
ja és egyébként első voltam :)
2012. aug. 28. 07:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen,12 hetesre megyek és annyira izgulok hogy mindent rendben találjon a babával,ennyire még nem is izgultam egyik UH-nál sem.

Apa nagyon be akar jönni,és én is azt szeretném csak nem tudtam hogy ez mennyire szokás vagy mennyire nem ilyen vizsgálatkor.

Amúgy hüvelyit fog csinálni,mert mondta előre. :)

2012. aug. 28. 08:21
 7/7 anonim ***** válasza:

igen ha a doki megengedi akkor apa is bemehet :) nekem a doki külön mondta hogy jöjjön ő is, tudta hogy érdekli a páromat is a pici, és elég sokat nézegette, hogy megmutassa neki mi micsoda a pinduron :) egy élmény volt a számára, elég szép formás volt a pindur, ahhoz képest amit ő gondolt :)

nyakiredőt és orrcsontot néz, meg persze a végtagokat hogy mind megvan-e :)

2012. aug. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!