Genetikai ultrahangról mesélnétek?
Szerdán megyünk genetikai UH-ra és nagyon ideges vagyok miatta.Nem vagyok parás kismama,de ez most mégis nagyon aggaszt.Eddig csak hasi UH-on voltunk,de most hüvelyi lesz.
Mit fogunk majd látni?Apa ment veletek?Bent volt a vizsgálat alatt,vagy ilyenkor nem szokás bemenni?
Köszönöm a válaszokat.
Ez a 12. heti genetikai UH?
Én is a magánorvosomnál voltam és hüvelyit csinált. Apát is behívta, hogy jöjjön nyugodtan, hisz úgyis látott már alulról. :)
A nyaki redő vastagságát nézte, valamint hogy látható-e az orrcsont és a szokásos méreteket is leellenőrizte.
Ja és ekkor már megmondta, hogy kislány! (Azóta is az.)
20+3 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Igen,12 hetesre megyek és annyira izgulok hogy mindent rendben találjon a babával,ennyire még nem is izgultam egyik UH-nál sem.
Apa nagyon be akar jönni,és én is azt szeretném csak nem tudtam hogy ez mennyire szokás vagy mennyire nem ilyen vizsgálatkor.
Amúgy hüvelyit fog csinálni,mert mondta előre. :)
igen ha a doki megengedi akkor apa is bemehet :) nekem a doki külön mondta hogy jöjjön ő is, tudta hogy érdekli a páromat is a pici, és elég sokat nézegette, hogy megmutassa neki mi micsoda a pinduron :) egy élmény volt a számára, elég szép formás volt a pindur, ahhoz képest amit ő gondolt :)
nyakiredőt és orrcsontot néz, meg persze a végtagokat hogy mind megvan-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!