13 hetes kismamák hogy vagytok? Van valakinél még rosszullét? és olyan aki tudja a baba nemét? Ki mikorra van kiírva? én január 15.
Én jövő héten töltöm a 12. hetet a 2. babánkkal. Szintén van már egy kisfiam és örülnénk nagyon ha kislányunk születne ezalkalommal. Az első gyermekre mi is sokat vártunk és a jelenleg pocakban lévő egyből megfogant.
Most nagyon ritkán émelygek, hányni még nem hánytam (bár azaz elsővel sem volt jellemző, csak az émelygés) - azonkívül, hogy vele eléggé puffadok, folyton fáradt vagyok és hidegfrontoknál fáj a fejem, igazából szinte semmi tünetem nincs.
Én január 30-ra vagyok kiírva.
Sziasztok! Az én számításaim szerint mi kedden töltjük a 12. hetet, bár a doki (és a baba méretei) szerint egy héttel idősebbek vagyunk :)
Nekem a gyakori pisilésen kívül semmilyen tünetem nem volt, és már az is elmúlt, néha fájt a fejem, de én előtte is fejfájós voltam.
Holnap megyünk a 12 hetes uh-ra, remélem mondanak valamit a nemére, mert nagyon kíváncsiak vagyunk.
A szülés időpontjáról még nem beszéltünk, de szerintem valamikor január közepén lehet majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!