26 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy bírjátok a meleget? Vettetek már sok mindent a babának?
Szia!
Először is gratulálok:)
Én tavaly augusztus 29.-én szültem katasztrófa volt a meleg nagyon vizesedtem ki sem mozdultam a házból.Mi már félidőben megvettük a babakocsit és utána jött minden sorba nem hagytuk a végére így is még szülés után sok mindent kellett venni ami lemaradt mivel első baba volt!
Én is 25 hetes vagyok.
A meleget nagyon rosszul viselem. Terhességem alatt alapból is alacsonyabb a vérnyomásom, de melegben főleg. 80/50 és 90/60 között ingadozik. Sokszor az ájulás kerülget, és a közérzetem is rossz. Pihenni nem igazán van időm.
Eddig csak 2 kis leggingset vettem a kicsinek, de ezek sem voltak tervben, csak annyira megtetszettek, hogy nem bírtam nekik ellenállni. Van már 2 gyerekem, egy 4,5 éves fiú és egy 2 éve kislány, így mindenből fel vagyunk szerelkezve.
1-es! Köszönöm szépen! :)
Én napközben még idáig elbírtam viselni a meleget, éjszaka viszont többször felébredek a meleg miatt és még csak ezután jön a java :(
Én nekem első baba lesz és kislány. Már vettem 3 body-t meg egy rugdalózót és egy hajkefét. Sok mindent kell még beszereznem, mert ő a közeli rokonságban az első kislány, csak fiúk születtek mostanában :)
Sziasztok!
Én is 25 hetes vagyok, de nálunk már a 90%a meg van a dolgoknak!A meleg az kikészít engem is ilyenkor a kislányom sem mocorog, de esténként viszont beindul és tolja neki egész éjjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!